ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Φοβάται τα χειρότερα…

Φοβάται τα χειρότερα…

26/08/2011
Φοβάται τα χειρότερα…
Μπορεί ο αποκλεισμός από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, μετά το 2-1 στο ΟΑΚΑ, να τον άφησε εκτός ευρωπαϊκών Κυπέλλων για φέτος, όμως τα όσα συνέβησαν στις εξέδρες της αναμέτρησης με τους Ισραηλινούς μπορεί να του κοστίσουν μέχρι και τη συμμετοχή του στις εκτός των συνόρων διοργανώσεις και για την επόμενη σεζόν.

Η διακοπή στο 5’, λόγω της χρήσης χημικών από την αστυνομία για να διαλύσει της διαμάχη μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων, που ξεκίνησαν από τις ρίψεις καπνογόνων από την πλευρά των φιλοξενούμενων, μπορεί να κοστίσει μέχρι και τιμωρία ενός έτους, ωστόσο το πιθανότερο σενάριο είναι ποινή αποκλεισμού της έδρας, αλλά και βαρύτατο πρόστιμο. Ο Παναθηναϊκός είναι υπότροπος και περιμένει την απόφαση της UEFA, μετά την έκθεση που θα λάβει η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία από παρατηρητή και διαιτητή της χθεσινής αναμέτρησης. Η συμπεριφορά της εξέδρας δεν βοήθησε από την αρχή της αναμέτρησης και τώρα θα κληθεί η ομάδα να πληρώσει κι από πάνω, έχοντας ήδη χάσει τα χρήματα από τους ομίλους του Europa League.

Πλέον το «τριφύλλι» στρέφεται αποκλειστικά στις εγχώριες διοργανώσεις, όπου υποχρεούται πλέον να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, αλλά και το Κύπελλο, αφού μόνο έτσι θα καταφέρει να γυρίσει το αρνητικό κλίμα και να «ξανανέβει» στα μάτια των οπαδών του.
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου