ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

Τελικός Ευρωπαϊκού Super Cup 2011: Βarcelona – Porto 2-0 (video)

Τελικός Ευρωπαϊκού Super Cup 2011: Βarcelona – Porto 2-0 (video)


barca porto 2 0 videoΣυνεχίζει να συλλέγει τρόπαια η Barcelona η οποία επικράτησε 2-0 της Porto στον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup 2011 στο Louis II του Monaco. Σκόρερ για τους Blaugrana o Messi στο 39΄ και ο Fabregas στο 88΄, ενώ οι «δράκοι» ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 9 παίκτες καθώς αποβλήθηκαν οι Rolando στο 86΄ και Guarin στο 90΄.
Οι Πορτογάλοι ξεκίνησαν καλύτερα προσπαθώντας να αιφνιδιάσουν, αλλά οι παίκτες του Guardiola πήραν γρήγορα τα ηνία το αγώνα, είχαν την κατοχή της μπάλας και προηγήθηκαν στο 39΄. Ο Messi εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος της αντίπαλης άμυνας, πέρασε και τον Helton και στην κενή εστία δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε. Αν και υπήρχαν κάποιες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, οι δύο ομάδες αναλώθηκαν κυρίως σε μάχες στο χώρο του κέντρου. Στο 86΄ ο Rolando αποβλήθηκε αντικρίζοντας τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Messi. Δύο λεπτά αργότερα ο Fabregas πήρε την πάσα από τον Αργεντίνο και με ιδανικό κοντρόλ και τελείωμα έγραψε το τελικό 2-0, ενώ στο 90΄ ο Guarin πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια λόγω ενός σκληρού τάκλιν στον Mascherano.
Σκόρερ: 39΄ Messi, 88΄ Fabregas
Συνθέσεις:
Barcelona: Valdes, Alves, Mascherano, Abidal, Adriano (63΄ Busquets), Keita, Xavi, Iniesta, Villa (61΄ Sanchez), Pedro (80΄ Fabregas), Messi
Porto: Helton, Sapunaru, Rolando, Otamendi, Fucile, Souza (77΄ Fernando), Guarin, Moutinho, Hulk, C. Rodriguez (69΄ Varela), Kleber (77΄ Bellischi)
Γκολ και highlights από το Barcelona – Porto 2-0 (video)



ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου