ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Εξελίξεις με Μακούν

Εξελίξεις με Μακούν

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, ο προπονητής της Άστον Βίλα, Άλεξ ΜακΛίς ζήτησε τον αντικαταστάτη του Ζαν Μακούν και η διοίκηση των "χωριατών" αποφάσισε είτε την πώληση, είτε τον δανεισμό με οψιόν αγοράς του Καμερουνέζου άσου.
Ο Καμερουνέζος αμυντικός χαφ, Ζαν Μακούν, για τον οποίο ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, βρίσκεται εκτός πλάνων του προπονητή της Άστον Βίλα, Άλεξ Μακλίς.
Ο Σκοτσέζος τεχνικός έκανε σαφές στην διοίκηση των "χωριατών" ότι θέλει κάποιον άλλον παίκτη για την ανασταλτική λειτουργία της μεσαίας γραμμής της ομάδας του και οι ιθύνοντες του αγγλικού κλαμπ αναζητούν τον αντικαταστάτη του Καμερουνέζου. Ο Μακούν θα έχει συνάντηση με τον ΜακΛις για να δει τι μέλλει γενέσθαι, ωστόσο το μέλλον του 28χρονου αμυντικό χαφ στη Βίλα φαντάζει όχι και τόσο λαμπρό.

Παράλληλα, οι "χωριάτες" θέλουν να "ξεφορτωθούν" το συμβόλαιο του παίκτη, αφού την επόμενη χρονιά δύσκολα θα χρησιμοποιηθεί, ενώ επιθυμούν να καλύψουν ένα μέρος των 6,2 εκατομμυρίων λιρών που δαπάνησαν τον Ιανουάριο για να τον κάνουν δικό τους.

Σύμφωνα με την την ιστοσελίδα "skysports.com", οι διοικούντες την Βίλα απέρριψαν την πρόταση του Ολυμπιακού για δανεισμό του παίκτη, καθώς πρωταρχικός τους στόχος είναι η πώληση του Μακούν. Βέβαια, όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, σε περίπτωση που δεν βρεθεί ομάδα διατεθειμένη να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις των Άγγλων για τη μεταγραφή, τότε η Άστον Βίλα θα συζητήσει και την περίπτωση του δανεισμού με οψιόν αγοράς.

Στο ίδιο δημοσίευμα φιλοξενούνται δηλώσεις από πηγές γύρω από τον Μακούν:
"Ο Ζαν είναι κολακευμένος από το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και θέλει να έχει την ευκαιρία να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ".

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου