ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Εκβιασμός ΕΠΟ σε Λάρισα, Σέρρες!

Εκβιασμός ΕΠΟ σε Λάρισα, Σέρρες!

24/08/2011
Εκβιασμός ΕΠΟ σε Λάρισα, Σέρρες!
Η απόλυτη υποκρισία και ο ορισμός της άνισης μεταχείρησης! Ενώ στην περίπτωση του ΟΦΗ, η ΕΠΟ δεν τόλμησε καν να αγγίξει τους Κρητικούς, στην περίπτωση της προσφυγής της Λάρισας και του Πανσερραϊκού στα πολιτικά δικαστήρια, έλαβε ήδη απόφαση υποβιβασμού των δύο ομάδων στη Football League 2! Η ποινή θα ισχύσει αν οι "βυσσινί" και οι Σερραίοι δεν αποσύρουν μέχρι αύριο Πέμπτη 25/8/2011 και ώρα 14:00 τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει για να μπλοκάρουν την έναρξη του πρωταθλήματος!

Η ανακοίνωση:

«Συνεδρίασε σήμερα Τετάρτη 24/8/2011 η Εκτελεστική Γραμματεία της ΕΠΟ με θέμα ημερήσιας διάταξης «Ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών , Αίτηση Αναστολής των Π.Α.Ε. 1. Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ 1964 και 2. ΠΑΝΣΣΕΡΑΪΚΟΣ ΜΓΣ κατά του Αστικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ (ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑ)» και αποφάσισε να επιβάλλει στις ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ 1964 και ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΜΓΣ την ποινή του άμεσου υποβιβασμού στην αμέσως κατώτερη κατηγορία, εφαρμόζοντας τις διατάξεις του Καταστατικού και των Κανονισμών της.

Στις ίδιες, ως άνω, ΠΑΕ δίδεται χρονικό περιθώριο έως την Πέμπτη 25/8/2011 και ώρα 14.00, να παραιτηθούν επισήμως της προσφυγής τους στα πολιτικά δικαστήρια και να ενημερώσουν εγγράφως την ΕΠΟ. Σε διαφορετική περίπτωση ισχύει άμεσα η ποινή του υποβιβασμού των ΠΑΕ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ 1964 και ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ ΜΓΣ στην αμέσως κατώτερη κατηγορία για την περίοδο 2011-2012».
/www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου