ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

«Επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά»

«Επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά»

26/08/2011
«Επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά» 
Τις μεταγραφικές κινήσεις που κάνει ο Ολυμπιακός τις τελευταίες ημέρες ανέλυσε ο Γιάννης Μώραλης μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στην κλήρωση του Champions League, την απουσία επίσημων αγώνων, αλλά και την έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά όσα είπε ο αντιπρόεδρος των Πειραιωτών:


Για τη δήλωσή του ότι στον Ολυμπιακό δεν τρόμαξαν με την κλήρωση του Champions League:
«Πράγματι δεν μπορώ να πω ότι τρομάξαμε. Βγαίνουμε πολλά χρόνια σε αυτή τη διοργάνωση και ξέρουμε ότι τα ονόματα δεν παίζουν μπάλα. Πετύχαμε δύο ομάδες θεωρητικά υποδεέστερες από τις άλλες που ήταν στο ίδιο γκρουπ, αλλά από το τέταρτο πήραμε την πιο δύσκολη. Το πρόγραμμα είναι καλό, αλλά σημασία έχει πως θα παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός στους αγώνες αυτούς. Εντάξει αν πέφταμε στον όμιλο της Μπαρτσελόνα ή τον πρώτο θα ήταν αλλιώς. Οι αισιόδοξοι λένε ακόμα και για πρώτη θέση, οι απαισιόδοξοι για τελευταία.

Εμείς θέλουμε οι φίλαθλοί μας να είναι προσεκτικοί γιατί είμαστε στην μπούκα της UEFA και μπορεί να υπάρξουν αυστηρές τιμωρίες».

Γα το αν αλλάζει κάτι στο μεταγραφικό σχεδιασμό:
«Όχι δεν αλλάζει κάτι. Δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε μέχρι τις 25 Αυγούστου για να προχωρήσουμε ή να αλλάξουμε το μεταγραφικό σχεδιασμό. Έχουμε έναν ο οποίος κρίνεται, ενώ ίσως γίνουν 1-2 κινήσεις. Δεν λέμε ότι θα γίνουν οπωσδήποτε. Ψάχνουμε έναν φορ που θα κάνει τη διαφορά, όχι απλά έναν παίκτη για να ικανοποιήσουμε μερικούς που δεν βλέπουν τι γίνεται».

Για τον Ιακουίντα:
«Δεν είμαι προπονητής .Δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει τη διαφορά. Είναι προτεινόμενος και εξετάζεται».

Για το ενδεχόμενο να πάει χωρίς επίσημο ματς στο Champions League ο Ολυμπιακός:
«Θέλω να πιστεύουμε ότι δε θα γίνει. Μία αγωνιστική νομίζω θα την έχουμε. Είναι αυτά που γίνονται λίγο πρωτοφανή, λίγο μοναδικά, με αποφάσεις της τελευταίας στιγμής, με ένα μπάχαλο αποφάσεων το τελευταίο τρίμηνο, με τη μία να αναιρεί την προηγούμενη. Καθημερινά με ρώταγε στην προετοιμασία ο προπονητής τον Ιούλιο πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα για να καταστρώσει τα πλάνα του. Τώρα ψάχνουμε ομάδα για να κάνουμε φιλικό. Θέλουμε μία ιταλική, αν δεν γίνει το πρωτάθλημά τους αυτό το Σαββατοκύριακο. Θέλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο Champions League».

Για τη μεταγραφή μέσου:
«Ο κόσμος επηρεάζεται, καλώς ή κακώς, από την ενημέρωση. Βλέπει κανένας να κινείται καμία ομάδα με περισσότερα χρήματα ή πιο γρήγορα από τον Ολυμπιακό; Υπάρχει μία ξηρασία πανευρωπαϊκά. Ο Ολυμπιακός κινήθηκε για παίκτες που θα παίζουν άμεσα, αλλά και σε 2-3 χρόνια. Οι οπαδοί λένε δεν μας κάνει αυτός, δεν μας κάνει εκείνος. Εμείς προτιμούμε να εμπιστευτούμε τη γνώμη του προπονητή και όχι 5 ρεπόρτερ ή ενός εκατομμυρίου φιλάθλων. Η ομάδα είναι σχεδόν πλήρης. Εμείς ζητάμε απ’ όλους να κρίνεται ο κάθε ποδοσφαιριστής μέσα από τους αγώνες. Τα βιαστικά συμπεράσματα δεν βοηθούν».

Για τις ανακοινώσεις από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό με αφορμή την έναρξη της Σούπερ Λίγκας:
«Δεν γνωρίζω για πόλεμο ανακοινώσεων. Τις ανακοινώσεις Παναθηναϊκού και ΑΕΚ ενάντια στη Σούπερ Λίγκα δεν μπορώ να τις σχολιάσω. Η θέση του Ολυμπιακού ήταν να ξεκινήσει επιτέλους το πρωτάθλημα και με βασική αιτιολογία τη ρήτρα της Nova των 4 εκατ. ευρώ. που θα πληρώναμε αν δεν είχε ματς τον Αύγουστο». 
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου