ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ALEX WEB RADIO/TV ΛΕΕΙ...ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!

Ο ALEX WEB RADIO/TV ΛΕΕΙ...ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!!
ΕΤΣΙ...ΕΤΣΙ....ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑ ΜΟΥ....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ....ΕΤΣΙ...ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ....ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ...ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΟΠΗ ΜΑΣ !!!
Ντου λοιπον στον αγωνιστικο χωρο ο κυριος βουλευτης...για να μας δωσει το καλο παραδειγμα ...αξιος συγχαρητηριων...καλα αυτος...ενταξει...η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ? γιατι δεν ασκησε ποινικη διωξη εναντιον του? τι ζηταω εεε? εκανε δηλωση λεει ο τοτε Κυβερνητικος εκπροσωπος και ειπε οτι ο βουλευτης στεναχωρεθηκε και μετανοιωσε για την πραξη του....το κακομοιρο το παιδι...εκανε ενα λαθακι...
Πηγες να παρεις ψηφαλακια για τον εαυτουλη σου απο τους Ηρακλειδεις οπως εγραψα χτες κυριε βουλευτα αλλα εκανες κακο στο κομμα σου για τις επερχομενες εκλογες...γιατι ο κοσμος εχει αγανακτησει απο βουλευτες σαν εσενα και θα  περιποιηθη καταληλα το κομμα σου αλλα και το ηδη κυβερνων κομμα...εισαστε ολοι για τα πανηγυρια και δεν ειστε αξιοι με τις πραξεις αυτες φανερες και κρυφες να βρισκστε στην τιμημενη ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  και ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ πρεπει να σας αποβαλει ολους εσας ααυτου του τυπου πολιτικαντηδες μπας και δει καμμια ασπρη μερα !!!!!!

Ο ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

                   ALEX WEB RADIO/
 Είχε κάνει "ντου" σε διαιτητή ο Καράογλου! (ΦΩΤΟ)
21/9/2011
Ο βουλευτής Θεόδωρος Καράογλου δήλωσε χθες ότι "ο Ολυμπιακός διοικεί το ποδόσφαιρο". Είναι ο ίδιος που το 2008 είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο σε αγώνα Ηρακλής – Ολυμπιακός.
Είχε κάνει "ντου" σε διαιτητή ο Καράογλου! (ΦΩΤΟ)
Είχε κάνει "ντου" σε διαιτητή ο Καράογλου! (ΦΩΤΟ)
Τότε είχε διαμαρτυρηθεί για τη διαιτησία του Πολατιάν, ωστόσο μετά δήλωσε μετανιωμένος, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Θοδωρή Ρουσόπουλου.
Μάλιστα, ο προϊστάμενος εισαγγελίας είχε ζητήσει να σχηματίσει δικογραφία εις βάρος του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου