ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Εξετάζεται και η περίπτωση του Χάινς

Εξετάζεται και η περίπτωση του Χάινς

Εκτός του Τέρενς Μόρις, ο Ολυμπιακός εξετάζει και την περίπτωση του δυναμικού Αμερικανού φόργουορντ, Κάιλ Χάινς,για την θέση "4", ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Μπάμπεργκ. Στην Γερμανία είχε κάνει την "ζημιά" στους Πειραιώτες.
Ύστερα από το διαζύγιο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, οι ερυθρόλευκοι, πλέον, κοιτάζουν άλλους παίκτες ώστε να ενισχυθούν στην θέση "4" κοντά στην ρακέτα. Οι Πειραιώτες θα έχουν σύντομα επαφές με τον Γιώργο Πρίντεζη ώστε να να συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους, αλλά, παράλληλα, εξετάζουν και περιπτώσεις Αμερικανών παικτών για το πόστο του πάουερ-φόργουορντ.

Εκτός του Τέρενς Μόρις, περίπτωση την οποία σας είχαμε αναλύσει, ο Ολυμπιακός εξετάζει και το ενδεχόμενο απόκτηση τους Αμερικανού, Κάιλ Χάινς, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Μπάμπεργκ. Η γερμανική ομάδα προσπαθεί να τον πείσει να ανανεώσουν την συνεργασία τους, αλλά ο 25χρονος (2/9/1986) πάουερ-φόργουορντ δεν το κάνει σε πράξη, καθώς φέρεται να περιμένει ενδιαφέρον από μεγαλύτερο ευρωπαϊκό σύλλογο ώστε να συνεχίσει την καριέρα του.


Ο Κάιλ Χάινς πρόκειται για έναν ικανότατο πάουερ-φόργουορντ, ο οποίος ναι μεν δεν είναι πολύ ψηλός (1.98μ), αλλά μπορεί να παίξει άνετα τόσο στο "4", όσο και σαν σέντερ (!) αν χρειαστεί (έχει παίξει στο "5" στην καριέρα του), λόγω ότι ξεχωρίζει για την δύναμη του. Αθλητικός παίκτης, με πολύ καλή σωματοδομή, γρήγορος, αλτικός, έχοντας έφεση στα ριμπάουντ. Αποτελεσματικός στην επίθεση κυρίως -σχεδόν αποκλειστικά- κοντά στο καλάθι, καθώς δεν επιλέγει να σουτάρει από την περιφέρεια, ενώ αρέσκεται και στα εντυπωσιακά καρφώματα. Έχουμε να κάνουμε όμως και με έναν εξαιρετικό αμυντικό κάτω από την ρακέτα, καθώς μαρκάρει, κόβει, κλέβει μπάλες, μοιράζει τάπες, ρίχνει "ξύλο", σπρώχνει και μπορεί να τα βάλει κόντρα σε μεγαλόσωμους αντιπάλους, όντας εξπέρ στο "psysical game".

Στον Ολυμπιακό τον θυμούνται πολύ καλά, καθώς ο "δυναμίτης" Κάιλ Χάινς είχε πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις με την Μπάμπεργκ κόντρα στους ερυθρόλευκους, έχοντας μάλιστα νικήσει την πειραϊκή ομάδα στην Γερμανία με 73-61. Στην "Jako Arena", στην δεύτερη αγωνιστική των ομίλων της Ευρωλίγκας, ο Αμερικανός φόργουορντ είχε σημειώσει 14 πόντους (7/11δ, 3ρ, 2κλ), ενώ στο ΣΕΦ αν και ο Ολυμπιακός κέρδισε με 86-69, πέτυχε 15 πόντους (6/13δ, 3/5β), έχοντας μαζέψει 10 ριμπάουντ (4επ, 6αμ). Γενικά στην διοργάνωση, σε 10 αγώνες, έχοντας χρόνο συμμετοχής 23 λεπτά, είχε μέσο όρο στην επίθεση 12.9 πόντους (64.3%δ) και 5.4 ριμπάουντ.

Αναλυτικά τα στατιστικά του στην Ευρωλίγκα για την σεζόν 2010-11:



Ο Κάιλ Χάινς εν δράσει:

Kyle Hines - Brose Baskets 2010-2011 Highlights by Zamponakos

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου