ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

"Να επιτεθούμε και να σκοράρουμε"

"Να επιτεθούμε και να σκοράρουμε"

24/2/2014

 
Πανέτοιμοι για την αυριανή τιτανομαχία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι οι παίκτες του ΘΡΥΛΟΥ με τον Χολέβας και τον Σάμαρη να δηλώνουν πως θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.
Αναλυτικά οι δηλώσεις τους στην NOVA:
Χολέβας: «Για την ομάδα είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Για εμάς επίσης. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δε θα είναι εύκολο. Μπορούμε να είμαστε πολύ δυνατοί στην έδρα μας. Έχουμε θαυμάσιους οπαδούς στο γήπεδο. Επίσης, δε θα είναι εύκολο και για την Μάντσεστερ. Φυσικά θέλουμε να νικήσουμε. Θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα και να νικήσουμε σε αυτό παιχνίδι».
Σάμαρης: «Σίγουρα είναι ιστορικό το ματς γιατί ο κόσμος πάντα ήθελε μία πρόκριση στους «16». Ήθελε να αγωνιστούμε απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα. Αυτό συμβαίνει τώρα. Όντως είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για την ιστορία μας, όλους τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο».
Μία από τις πιο βαριές φανέλες στην Ευρώπη είναι των κόκκινων διαβόλων. Ωστόσο, είναι ικανή η ιστορία της Μάντσεστερ για να «διορθώσει» τα αγωνιστικά προβλήματα που εμφανίζει στις εγχώριες υποχρεώσεις της;
Σάμαρης: «Πάντα η Μάντσεστερ είναι μία τεράστια ομάδα. Έχει κερδίσει πολλά ευρωπαϊκά τρόπαια. Θεωρώ πως έχει την εμπειρία και τους παίκτες για να θεωρείται το φαβορί. Όμως, πραγματικά έχουμε περισσότερες πιθανότητες από ότι αν συναντιόμασταν άλλες χρονιές».
Χολέβας: «Η Μάντσεστερ είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ. Αλλά όπως βλέπουμε αυτή τη χρονιά έχουν πολλά προβλήματα. Ίσως αυτό αποτελεί μία ευκαιρία για εμάς. Αυτή τη στιγμή δεν είναι τόσο καλά. Αλλά στο τέλος δεν είναι εύκολο. Δεν μπορεί να πεις πως επειδή δεν είναι σε καλή κατάσταση, μπορούμε να τους νικήσεις. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Να παίζουμε το ποδόσφαιρό μας. Να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Να επιτεθούμε και να σκοράρουμε. Στο τέλος θα δούμε τι θα έχει συμβεί.
Ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα της Μάντσεστερ να είναι η αναζήτηση των ισορροπιών της στην καθημερινότητά της, μετά την αποχώρηση του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον.
Χολέβας: «Είναι ακόμη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν έχει αλλάξει πολλές παίκτες, μόνο προπονητής άλλαξε. Και κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία. Ίσως προσπαθούν να την καταλάβουν. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με την Μάντσεστερ. Αλλά δεν είναι πάντως η Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ που ξέρω».
Σάμαρης: «Το Champions League δεν είναι ίδιο σε σχέση με οποιοδήποτε πρωτάθλημα και αν παίζεις. Είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Σε κάνει να παρουσιάζεσαι πιο σοβαρός, πιο πειθαρχημένος. Και θεωρώ πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα παρουσιαστεί σίγουρα πολύ καλύτερη με την εικόνα που παρουσιάζει στο πρωτάθλημα αυτή τη χρονιά».
Ο Ανδρέας Σάμαρης και ο Χοσέ Χολέμπας καταθέτουν τις απόψεις τους αναφορικά με το φαβορί για την κατάκτηση του Champions League:
Σάμαρης: «Είναι δύσκολο να το πούμε. Είναι πολλές οι καλές ομάδες. Δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά την ομάδα που θα το κατακτήσει. Λίγες παραπάνω πιθανότητες σε σχέση με τις υπόλοιπες έχει η Μπάγερν».
Χολέβας: «Για εμένα είναι η Μπαρτσελόνα. Ο τρόπος που παίζουν ποδόσφαιρο είναι απίστευτος. Ό τρόπος που κινούνται και κυκλοφορούν τη μπάλα, μοιάζει τόσο απλός αλλά κρύβει πολύ δουλειά από πίσω. Για εμένα φαβορί είναι η Μπαρτσελόνα».
Εν συνεχεία, οι δύο διεθνείς  ποδοσφαιριστές μοιράζονται μαζί μας το ευρωπαϊκό τους όνειρο για τον Ολυμπιακό:
Χολέβας: «Να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται στο Champions League».
Σάμαρης: «Η πρόκριση στους «8» είναι ένα όνειρο το οποίο αν γίνει πραγματικότητα τότε θα είμαι περήφανος και ευτυχισμένος».
Καταλήγοντας, στρέφουν το βλέμμα τους προς τους φίλους των «ερυθρόλευκων» που θα βρεθούν την Τρίτη το βράδυ στο γήπεδο Καραϊσκάκη, αλλά και προς τους τηλεθεατές που θα παρακολουθήσουν τον ιστορικό αγώνα:
Χολέβας: «Ελπίζω να κάνουν κάτι ωραίο στον αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως έκαναν στον πρώτο αγώνα με την Παρί. Περιμένω να δω τι έκπληξη έχουν για εμάς. Και όσο για τους υπόλοιπους, να ευχηθούν καλή τύχη για να πάνε όλα καλά».
Σάμαρης: «Σίγουρα τους περιμένουμε ζεστούς για να σπρώξουν την ομάδα σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε όλοι πως θα είναι δύσκολο αυτό το παιχνίδι. Το περιμένουν πως και πως και το γνωρίζουμε αυτό. Το μόνο που έχω να πω είναι πως θα δώσουμε πολλά - πολλά παραπάνω σε σχέση με ότι έχουμε δώσει στα προηγούμενα παιχνίδια γιατί είναι πραγματικά το ματς της χρονιάς και για εμάς και για αυτούς». 

Mike7Sotiropoulos
για τον
ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου