ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Το πάλεψε, αλλά…

Το πάλεψε, αλλά…

26/11/2011 
Απέναντι σε μια ομάδα μερικών… εκατομμυρίων ευρώ, ο Ολυμπιακός της λιτότητας δε θα μπορούσε να κάνει σπουδαία πράγματα. Όμως το πάλεψε και μάλιστα φιλότιμα αλλά δε τα κατάφερε να κερδίσει μια ομάδα, η οποία είναι από τα φαβορί  για την κατάκτηση του τίτλου.
ΚΟΛΟΜΒΟΣΟ Ολυμπιακός ξεκίνησε τον αγώνα με τους Δεληγιάννη, Μπλάνη, Κόλιανιν, Σχίζα, Φουντούλη, Μουρίκη, Μάζη και η πρώτη περίοδος ήταν μοιρασμένη. Μπορεί ο Ολυμπιακός να πήρε την πρώτη επίθεση, αλλά η Ριέκα ήταν αυτή που άνοιξε πρώτη το σκορ με τον Σέτκα. Ο Θρύλος όμως γύρισε το σκορ. Πρώτα με τον Μπλάνη και μετά με τον Κόλιανιν, έκανε το 2-1 αλλά η Ριέκα απάντησε άμεσα με τον Κράπιτς, στην επόμενη επίθεση, έκανε το 2-2 για να είναι το σκορ που θα κλείσει τη πρώτη περίοδο του παιχνιδιού.
Η δεύτερη περίοδος δεν ήταν εύκολα αν και ο Ολυμπιακός πήρε ξανά το προβάδισμα με τον Μπλάνη που πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Όμως η Ριέκα η οποία είναι από τα φαβορί για τη κατάκτηση του τίτλου, απάντησε στο γκολ μας και με τον Πασκβάλιν, έκανε το 3-3. Σειρά όμως των φιλοξενουμένων να πάρουν το πάνω χέρι στο σκορ και με 2 τέρματα του Μπάρατς, προηγήθηκαν με 3-5 δίνοντας τη μεγαλύτερη διαφορά στην Κροατική ομάδα. Ο Ολυμπιακός όμως δε μάσησε από το 3-5 της Ριέκα και συμμάζεψε γρήγορα το πράγμα! Πρώτα ο Σχίζας, έκανε το 4-5 και ο Μάζης με 2 παίκτες παραπάνω, έγραψε το 5-5 για να στείλει τις ομάδες στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Στη τρίτη περίοδο, στην οποία παραδοσιακά οι Κροάτες πιάνουν την καλύτερή τους απόδοση ο Ολυμπιακός αντιστάθηκε αντρίκια και τα κατάφερε να κρατήσει την Ριέκα σε απόσταση αναπνοής. Με τον Βάργκας και τον Γκαρσία η Ριέκα προηγήθηκε με 5-7 και κάπου εκεί όλοι φοβήθηκαν ότι οι Κροάτες βρήκαν τα πατήματά τους στη πισίνα. Όμως όχι. Ο Ολυμπιακός μείωσε με τον Μάζη που εκτέλεσε πέναλτι για να κάνει το 6-7, όμως το ωραίο γκολ του Γκαρσία, έκανε το 6-8, για να μειώσει ξανά με ωραίο γκολ ο Κολόμβος για να κάνει το σκορ 7-8.
Στη τελευταία όμως περίοδο του αγώνα, ο Ολυμπιακός παραδόθηκε ολοκληρωτικά αφού η Ριέκα, έφτασε να προηγείται μέχρι και με 4 τέρματα διαφορά με αιχμή του δόρατος τον Γκαρσία. Ο Ολυμπιακός, δε μπόρεσε να επιστρέψει στο σκορ και μοιραία ήρθε και η ήττα με 9-12.
Τα 8λεπτα:  2-2, 3-3, 2-3, 2-4
Σκόρερς:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κόλιανιν , Μπλάνης 3, Μάζης 3, Σχίζα, Κολόμβος
ΡΙΕΚΑ: Σέτκα 2, Κράπιτς, Πασκβάλιν, Μπάρατς 2, Βάργκα 2, Γκαρσία 4

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου