ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ευχαριστούμε Ρόμπι

Ευχαριστούμε Ρόμπι

23/11/2011
Αν τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ διαρκούσαν ένα ημίχρονο τότε η Ντόρτμουντ θα μπορούσε να πει κανείς ότι θα ήταν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση! Οι πρωταθλητές Γερμανίας σε ακόμη ένα ματς κέρδισαν τις εντυπώσεις. Γιατί την ουσία, την πήρε η Άρσεναλ μαζί με την πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης γι' ακόμη μια χρονιά, τη 12η διαδοχική και μάλιστα ως πρώτη από τον όμιλό μας. Ο «δαιμονισμένος» εφέτος Ρόμπι φαν Πέρσι σημείωσε και τα δύο τέρματα στο νικηφόρο 2-1 με τον Καγκάβα στις καθυστερήσεις να μειώνει για την Μπορούσια.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας ξεκίνησαν θαυμάσια στο «Εμιρέιτς» με τους 7 χιλιάδες οπαδούς τους να τρίβουν τα μάτια τους απ' αυτά που έβλεπαν, αλλά γκολ... Ο Λεβαντόφσκι έχασε δύο σημαντικές ευκαίριες στο πρώτο 45λεπτο, ενώ και οι απώλειες λόγω τραυματισμών των Μπέντερ και Γκέτσε να στοιχίζουν επίσης. Η Αρσεναλ έφτασε κοντά στο γκολ στο 22' όταν ο Γουόλκοτ έτρεξε στην μπάλα μετά από πάσα του Ράμσεϊ αλλά ο Βάιντενφέλερ μπλόκαρε το σουτ του Αγγλου μέσου.

Στο 49' η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ πήρε το προβάδισμα χάρη σε μια φανταστική ενέργεια του Αλεξ Σονγκ. Ο Καμερουνέζος μέσος απέφυγε τρεις παίκτες της Μπορούσια και σέντραρε από τα αριστερά στον φαν Πέρσι που με κεφαλιά νίκησε τον Βαϊντενφέλερ. Τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε ο Ολλανδός πέτυχε το 2-0. Μετά από κόρνερ του Αρτέτα, ο Βερμάελεν βρήκε τη μπάλα και ο φαν Πέρσι από κοντά σφράγισε τη νίκη-πρόκριση για τους «κανονιέρηδες». Η Ντόρτμουντ μείωσε στις καθυστερήσεις σε 2-1 με τον Σίνζι Καγκάβα αλλά ήταν πολύ αργά. Η γερμανική ομάδα έμεινε στους τέσσερις βαθμούς και φιλοξενεί την τελευταία αγωνιστική τη Μαρσέιγ

Άρσεναλ: Σέζνι, Μερτεζάκερ, Βερμάελεν, Κοσιελνί (84' Τζούρου), Αντρέ Σάντος, Αρτετά, Ράμσεϊ, Σονγκ, Φαν Πέρσι, Γουόλκοτ (86' Ντιάμπι), Ζερβίνιο (74' Μπεναγιούν)
Ντόρτμουντ: Βαϊντενφέλερ, Χούμελς, Πίζτσεκ, Σαντάνα, Σμέλτσερ, Κελ (64' Μπάριος), Γκέτσε (29' Πέρισιτς), Γκροσγκρόιτς, Μπέντερ (25' Λάιτνερ) , Λεβαντόφσκι, Καγκάβα.

Ο Φαν Πέρσι ανοίγει το σκορ


 

Το 2-0 στο Άρσεναλ-Ντόρτμουντ



Ο Καγκάβα μειώνει για τους Γερμανούς


www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου