ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Τα γαλλικά Μέσα για το "διπλό"

Τα γαλλικά Μέσα για το "διπλό"

Το καπέλο στον Ολυμπιακό βγάζουν οι γαλλικές ιστοσελίδες, μετά τη μεγάλη νίκη (0-1) του επί της Μαρσέιγ για την 5η αγωνιστική του Champions League.
Την καθολική επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Μαρσέιγ εκθειάζουν οι γαλλικές ιστοσελίδες, αμέσως μετά την νίκη του Θρύλου στη Μασσαλία.
Διαβάστε τι γράφουν οι σημαντικότερες ιστοσελίδες της Γαλλίας:

L' Equipe:

"Η Μαρσέιγ περιέπλεξε τα πράγματα"

"Η Μαρσέιγ ηττήθηκε εντός έδρας (0-1) από τον Ολυμπιακό και θα παίξει την πρόκρισή της για τους "16" στο Ντόρτμουντ. Η Άρσεναλ έχει το εισιτήριό της στην τσέπη".

France Football:

"Η Μαρσέιγ "έκαψε έναν τζόκερ" κόντρα στον Ολυμπιακό"

"Έχοντας στο μυαλό της το Σαμπιονά, η Μαρσέιγ ηττήθηκε εντός έδρας την Τετάρτη από τον Ολυμπιακό (0-1) στο Champions League. Η πρόκριση για τους "16" θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική στο γήπεδο της Ντόρτμουντ".

Sport365.fr:

"Η Μαρσέιγ περιέπλεξε τα πράγματα"

"Νέα απογοήτευση για τη Μαρσέιγ. Με ένα θλιβερό 0-0, η Μαρσέιγ θα είχε προκριθεί στους "16". Αλλά με το γκολ που δέχθηκε στο 82ο λεπτό από τον Ολυμπιακό, κόπηκε (προσωρινά) η πορεία της Μαρσέιγ".

Le Monde:

"Η Μαρσέιγ έχασε μία ευκαιρία να προκριθεί χάνοντας εντός έδρας από τον Ολυμπιακό"

"Μπορεί να αναμέναμε αποφασιστικότητα από την πλευρά των Μασσαλών, αλλά αντί γι' αυτό, θα ήταν δίκαιο να είχαν πάρει ένα μεγάλο προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο οι Έλληνες".

Sport.fr:

"Μαρσέιγ, η απογοήτευση"

"Η Μαρσέιγ πέρασε πολύ κοντά από την πρόκριση στους "16" του Champions League αυτήν την Τετάρτη, αλλά ηττήθηκε τελικά από τον Ολυμπιακό (0-1)".

Le Figaro:

"Εντελώς χαμένη η Μαρσέιγ"

"Η Μαρσέιγ πραγματοποίησε μία πολύ άσχημη εμφάνιση, με συνέπεια να ηττηθεί εντός έδρας από τον Ολυμπιακό (0-1). Οι Φωκαείς θα παίξουν την πρόκρισή τους στο τελευταίο παιχνίδι στο Ντόρτμουντ".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου