ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Περικοπές σε Ντιόγκο

Περικοπές σε Ντιόγκο

Η επιστροφή του Ντιόγκο στον Ολυμπιακό θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το αν θα δεχτεί ο παίκτης μείωση στις απολαβές του.
Ο δανεισμός του Βραζιλιάνου στην Σάντος εκπνέει τον Γενάρη, με τον παίκτη να επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στην ομάδα του Πειραιά.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε γενικές γραμμές έχει καλή άποψη για τον λάτιν επιθετικό, ωστόσο ακόμα δεν έχει εισηγηθεί επίσημα στην ΠΑΕ για το αν θέλει τον παίκτη πίσω.

Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμβεί μέσα στις επόμενες μέρες, όταν ανοίξει για τα καλά το κεφάλαιο Ντιόγκο. Ωστόσο, όπως γράφει η εφημερίδα "Γαύρος" για να γυρίσει ο παίκτης θα πρέπει πρώτα να δεχτεί μείωση στις ετήσιες απολαβές του.

Πρόκειται για τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του Ολυμπιακού, καθώς αμείβεται με περίπου 2.000.000 ευρώ τον χρόνο και τους Μιραλάς και Μέλμπεργκ να ακολουθούν.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει ο λάτιν επιθετικός είναι διατεθειμένος να δεχτεί κάποια μείωση, καθώς αυτό που έχει θέσει ως προτεραιότητα είναι να παίξει και πάλι καλό ποδόσφαιρο με την φανέλα του Ολυμπιακού.  

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου