ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Πονοκεφαλιάζει ο Φέργκιουσον

Πονοκεφαλιάζει ο Φέργκιουσον

25/11/2011
Πονοκεφαλιάζει ο Φέργκιουσον
Δεν πέρασαν λίγες μέρες από τότε που ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δήλωσε ότι τα προβλήματα τραυματισμών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέτος έχουν ξεπεράσει κάθε όριο και τα νέα για την τρίμηνη απουσία του Άντερσον, ήρθαν σαν αποκορύφωση. Κι όμως δεν είναι σίγουρο πως θα γίνει μεταγραφή το Γενάρη.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός έχει χάσει τους δύο βασικούς τους μέσους στον άξονα όταν η Γιουνάιτεντ απέδιδε εντυπωσιακά στο ξεκίνημα της σεζόν. Ο Κλέβερλεϊ και ο Άντερσον δεν υπολογίζονται για τα προσεχή παιχνίδια. Ενώ και οι Κάρικ, Φλέτσερ, Παρκ, Γκιγκς, Βαλένσια, Γιανγκ έχουν περάσει κατά καιρούς ή περνάνε τώρα την πόρτα του ιατρικού κέντρου.
Για την επίθεση και την άμυνα τα πράγματα είναι ίδια και χειρότερα, αλλά ο Φέργκιουσον τονίζει ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολη περίπτωση να γίνει ποιοτική μεταγραφή τη χειμερινή περίοδο:

«Είναι εύκολο να λες ότι θα αγοράσεις παίκτες, αλλά είναι πολύ δύσκολο να βρεις κατάλληλους για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ειδικά τον Ιανουάριο. Δεν βλέπω κάποιον αυτή τη στιγμή που μπορεί να μας βελτιώσει. Υπάρχουν 2-3 καλές περιπτώσεις, αλλά δεν είναι διαθέσιμοι προς πώληση οπότε δεν έχει και νόημα να κινηθούμε».
www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου