ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Δηλώσεις των παικτών μας (video)

Δηλώσεις των παικτών μας

24/11/2011
Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκαναν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αμέσως μετά τη νίκη επί της Μαρσέιγ, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Φρανσουά Μοδέστο
Για το ματς με τη Μαρσέιγ είπε: «Είναι σημαντικό για εμένα που επέστρεψα εδώ και πήραμε αυτή τη νίκη. Είμαι χαρούμενος, όπως και όλη η ομάδα. Τώρα πάμε να παίξουμε με την Άρσεναλ και μετά από αυτό το παιχνίδι θα δούμε πού θα βρισκόμαστε».
Για το παιχνίδι με αντίπαλο την Άρσεναλ, σχολίασε: «Σημασία δεν έχει με τι θα έρθει να παίξει η Άρσεναλ. Θα είναι δύσκολο για εμάς να την κερδίσουμε. Είναι μία ομάδα της Premier League και όπως και να έρθει δεν θα είναι καθόλου εύκολο το ματς».

Ραφίκ Τζιμπούρ
«Από πλευρά τακτικής ήμασταν καλοί. Προσπαθήσαμε να κάνουμε παιχνίδι, σε αντίθεση με το πως παίξαμε στο Ντόρτμουντ. Νομίζω ότι αυτή είναι η εικόνα του Ολυμπιακού. Θέλουμε να κάνουμε παραγωγικό παιχνίδι. Στο σημερινό ματς ήθελαν και οι δύο ομάδες να πετύχουν κάποιο γκολ. Η ομάδα που θα έπαιρνε τον έλεγχο θα έπαιρνε και την νίκη. Εμείς το κάναμε αυτό μετά το 15' και γι' αυτό πήραμε τη νίκη».

Μπάλαζ Μέγιερι
«Κάναμε μία εξαιρετική εμφάνιση και πήραμε μία σπουδαία νίκη. Μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει από τότε. Σημασία, όμως έχει ότι πήραμε αυτή τη νίκη. Δεν έχω να πω κάτι για τη εμφάνισή μου, είναι μία νίκη που την πήρε όλη η ομάδα. Κάθε ματς που περνάει αισθάνομαι και πιο δυνατός και γεμίζω αυτοπεποίθηση».

Γιάννης Μανιάτης
Ο αμυντικός της ομάδας μας, τόνισε: «Παίξαμε πολύ καλά. Είχαμε ευκαιρίες και παρά το γεγονός ότι στο τέλος δεχθήκαμε πίεση, φτάσαμε στην νίκη. Είχαμε και τον Μέγιερι σε πολύ καλή μέρα».
Ερωτηθείς για το τι είπε στους παίκτες του ο Ερνέστο Βαλβέρδε στο ημίχρονο, απάντησε: «Μας είπε ότι μπορούμε και ότι πάμε μόνο για την νίκη. Το πιστέψαμε πολύ και τα καταφέραμε».
Όσο για το παιχνίδι με την Άρσεναλ, επισήμανε: «Είναι ένας τελικός. Θέλουμε και την βοήθεια του κόσμου μας, όπως την είχαμε και σήμερα. Πρέπει να έχουμε το πάθος και τα τρεξίματα που είχαμε σήμερα και μας έδωσαν την νίκη. Έτσι μπορούμε να νικήσουμε την Άρσεναλ».

Όλοφ Μέλμπεργκ
«Επιτέλους πήραμε το αποτέλεσμα που αξίζαμε. Είχαμε κάνει και άλλα καλά ματς σήμερα και δεν τα είχαμε καταφέρει. Σήμερα ήμασταν πιο τυχεροί από τις άλλες φορές και κερδίσαμε. Η αλήθεια είναι ότι στο Champions League ήμασταν πιο διστακτικοί στα παιχνίδια που είχαμε δώσει, σήμερα όμως μπήκαμε πολύ καλά και πήραμε την νίκη».

Κέβιν Μιραλάς
«Είπαμε πως θα έρθουμε για να παίξουμε το παιχνίδι μας και το κάναμε με την καρδιά μας. Σήμερα πήραμε αυτό που μας άξιζε. Αν συνεχίσουμε έτσι και έχουμε πάθος θα πάμε καλά και απέναντι στην Άρσεναλ. Τώρα κοιτάμε να ξεκουραστούμε γιατί έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας για το πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου. Να πω και συγχαρητήρια στον μικρό «Φέτφα» για το γκολ που πέτυχε. Έχω να πω στην κοπέλα του ότι θα πληρώσει ακριβά αυτό το γεύμα».

Γιάννης Φετφατζίδης
«Μετά από αρκετή ώρα το συνειδητοποίησα τι έγινε και είμαι πολύ ευτυχισμένος γι’ αυτό. Το έψαχνα καιρό αυτό το γκολ. Είχα κατηγορηθεί γι’ αυτό, αλλά το πέτυχα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Δεν μένω σε αυτό, βέβαια, υπάρχει και συνέχεια. Είχαμε μεγάλη θέληση, περισσότερες κλασικές ευκαιρίες, δεν ευτυχήσαμε να σκοράρουμε νωρίς, αλλά τα καταφέραμε στα τελευταία λεπτά και… τέλος καλό, όλα καλά. Είμαστε από τις λίγες ομάδες στην Ελλάδα που προσπαθεί να παίζει πάντα το παιχνίδι της. Μάθαμε μέσα από τα λάθη μας, δουλέψαμε στην προπόνηση και πήραμε τη νίκη σε αυτό το πολύ σημαντικό παιχνίδι. Έχουμε την τύχη στα χέρια μας. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα απέναντι στην Άρσεναλ και είμαστε αισιόδοξοι γι’ αυτό το παιχνίδι».

www.olympiacos.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου