ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ακατανόητη στάση από ΓΓΑ και υπουργείο

Ακατανόητη στάση από ΓΓΑ και υπουργείο

24/11/2011 
«Κρύβονται» από το σοβαρό ζήτημα με τα εισιτήρια του αγώνα στην Τρίπολη, Π.Μπιτσαξής και Χ.Παπουτσής. Ο Ολυμπιακός προειδοποιεί…
Η ακατανόητη στάση των αρμοδίων φορέων στο θέμα με τα εισιτήρια του αγώνα του Ολυμπιακού στην Τρίπολη για το ματς με τον Αστέρα,την προσεχή Κυριακή  και το… κρυφτούλι του ΓΓΑ κ. Μπιτσαξή και του υπουργού Π.Π. κ. Παπουτσή, συνεχίζονται…
ΜπιτσαξήςΣε ρόλο «Πόντιου Πιλάτου», οι δύο εκ του νόμου αρμόδιοι για την επίλυση του ζητήματος ,εξακολουθούν να αδιαφορούν και να προκαλούν δεκάδες ερωτηματικά με την στάση τους, αγνοώντας το αίτημα του Ολυμπιακού για να προμηθευτεί εισιτήρια, το οποίο έχει κατατεθεί από την αρχή της εβδομάδας.
Ο Ολυμπιακός, έχει προειδοποιήσει ότι από τη στιγμή που δεν παίρνει εισιτήρια είναι αδύνατον να ελέγξει και τους οπαδούς του,αυτούς που αντιλαμβάνονται όλοι ότι θα ταξιδέψουν μία κοντινή απόσταση των 150-170 χλμ.
Φέτος, έχουν γίνει δύο μεγάλες εκδρομές, του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη σε μια απόσταση 1000 χιλιομέτρων και αυτή του Άρη στα Γιάννενα, επίσης μεγάλη χιλιομετρικά, χωρίς να συμβεί το παραμικρό. Τι θα γίνει από την στιγμή που αποδεδειγμένα φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα ταξιδέψουν στην Τρίπολη για να ενισχύσουν την ομάδα τους; Ποιος θα τους ελέγξει και ποιος θα αναλάβει την ευθύνη σε περίπτωση επεισοδίων;
Ο κίνδυνος για την πρόκληση επεισοδίων είναι αυτονόητα μεγάλος.Από τη στιγμή που δεν προμηθεύεται επισήμως ο Ολυμπιακός εισιτήρια και βέβαια δεν του χορηγείται συγκεκριμένα θύρα που θα φιλοξενούσε τους οπαδούς του.
Ο Ολυμπιακός το έπραξε έγκαιρα,ζήτησε εισιτήρια για να αναλάβει και τις όποιες ευθύνες του και όχι μόνο δεν έχει εισακουστεί αλλά έχει εισπράξει την πλήρη αδιαφορία του Γ.Γ. Αθλητισμού Π.Μπισταξή και του αρμόδιου υπουργού Χ.Παπουτσή.
Ο Κος Μπιτσαξής, που σε άλλες περιπτώσεις είναι λαλίστατος, εξακολουθεί να νίπτει τας χείρας του και περιορίστηκε σε ενημέρωση με ένα απλό τηλέφωνο (δεν μπήκε καν στον κόπο να συντάξει ένα επίσημο έγγραφο) στη Σούπερ Λιγκ , λέγοντας μόνο ότι «Η Αστυνομία είναι κάθετη και αρνείται να δώσει εισιτήρια στον Ολυμπιακο».
Είναι φανερό συνεπώς ότι ο Κος Μπισταξής όπως  και ο αρμόδιος υπουργός συνεχίζουν το… κρυφτούλι,βολευόμενοι για λόγους που οι ίδιοι γνωρίζουν, αλλά για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του είναι ακατανόητοι , στην αρχική άρνηση της αστυνομίας για τη διάθεση των εισιτηρίων.
Ο Ολυμπιακός είναι σαφής,έχει προειδοποιήσει,επιμένει να προμηθευτεί εισιτήρια για να ελέγξει τον κόσμο του όπως με επιτυχία συνέβη σε πολλές ειρηνικές πανλαϊκές εκδρομές του στην επαρχία το τελευταίο ενάμιση χρόνο και ανησυχεί…

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου