ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΤΙ ΕΝΝΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ....

 O ALEX WEB RADIO/TV ΛΕΕΙ...ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΓΙΑ  ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΟΜΑΔΩΝ ....
24/11/2011


Αφου λοιπον θελετε να μιλησουμε για αδελφοποιηση ομαδων αεκακια να μιλησουμε...η μοναδικη αδελφοποιηση οπαδων ομαδων που εχει ξεπερασει  την εννοια του οπαδισμου αλλα παει ακομα βαθυτερα,απο οπαδικη σε Θρησκευτικη αλλα και ιστορικη εννοια.

Ολογος βεβαια για τα ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ
οπου μας αγαπουν αληθινα οπως και εμεις και ακολουθουν ο ενας τον αλλον σε ολες τις δυσκολες και μεγαλες στιγμες και των δυο ομαδων , κατι το οποιο δεν μενει απλα στα λογια αλλα συνεχιζεται και στις πραξεις.
Τα αδελφια του ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ δεν εχουν μια συγκεκριμενη συμπεριφορα οταν ερχονται στην Ελλαδα αλλα την κρατουν αυτην την νοοτροπια ακομα και στην Σερβια , στα παιχνιδια της ομαδας.
 Γιαυτο λοιπον αεκακια μου μην μας πουλατε φουμαρα για αδελφοποιησεις με την Μαρσειγ και μετα να τους ευχαριστειτε που ανεβασατε τα πανο σας , σιγα να μην ευχαριστησουμε τους Σερβους που βαλαμε τα πανο μας η αυτοι εμας που εβαλαν τα δικα τους, για εμας και αυτους ειναι αυτονοητο και δεν χρειαζονται ευχαριστιες οπως κανατε εσεις...αυτα ειναι ρεζιλικια...οπως αυτα του αρουλη με την Ντορτμουντ που καθονταν αγκαλιτσα στο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΑΝ ΠΑΡΕΙΤΣΑ ΤΟΥΡΚΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ....μπραβο ελληναραδες μου...συγχαρητηρια....
Στην ερυθρολευκη αδελφοποιηση τετοια δεν χωρουν, παρα μονο πραγματικη αγαπη , σεβασμος και εκτιμηση μεταξυ μας, κατι το οποιο εσεις δεν εχετε ουτε με την Μαρσειγ αλλα ουτε και μεταξυ σας...
 ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΤΙ ΕΝΝΟΥΜΕ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ....


Τα βιντεο που θα δειτε θα αποδειξουν οσα γραφω






ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!!!!!!


ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου