ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

"Πολλά γκολ και ασίστ ακόμα"

"Πολλά γκολ και ασίστ ακόμα"

Αποθέωση για το δίδυμο του θριάμβουΟι μεγάλοι πρωταγωνιστές του θριάμβου της Γαλλίας, Γιάννης Φετφατζίδης και Φραν Γέστε βρέθηκαν στο Red Store και υπέγραψαν αυτόγραφα. Δείτε τι είπαν για τη μεγάλη νίκη. 

Περίπου 200 άτομα περίμεναν τους Γέστε και Φέτφα στο Red Store για να φωτογραφηθούν μαζί τους και να πάρουν τα απαραίτητα αυτόγραφα.
Και οι δύο παίκτες δεν έκρυψαν την ικανοποίηση τους, για το γεγονός ότι συνέβαλαν τα μέγιστα, στην επίτευξη της μεγάλης νίκης επί της Μαρσέιγ στο Champions League.

O Βάσκος σε δηλώσεις του υποσχέθηκε πολλές ασίστ και γκολ ακόμα με την φανέλα του Ολυμπιακού.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα και πήραμε ένα τόσο μεγάλο διπλό.

Έχω σκοπό να δώσω πολλές ασίστ και να πετύχω πολλά γκολ ακόμα, αλλά πάνω απ΄όλα συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά.

Αυτή την στιγμή το μόνο παιχνίδι που έχουμε στο μυαλό μας είναι αυτό με τον Αστέρα στην Τρίπολη, όπου θέλουμε την νίκη για να φτάσουμε στην κορυφή. Μετά από αυτό θα σκεφτούμε την Άρσεναλ.



Θέλω να μείνω στην ομάδα, να δουλέψω με την ομάδα και όλοι μαζί να προσφέρουμε πολλά στην ομάδα".



Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος τόνισε πως πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους νέους παίκτες. Παράλληλα, υπογράμμισε πως όταν έβαλε το γκολ τρελάθηκε.

"Η ομάδα πήρε την νίκη, κοιτάμε μπροστά και θέλουμε να αντεπεξέλθουμε στα παιχνίδια που έχουμε. Το έψαχνα καιρό αυτό το γκολ και είμαι σίγουρος πως θα με βοηθήσει. Στην αρχή δεν το πίστεψα!



 
Υπάρχει πολύ ταλέντο στην Ελλάδα, σε όλα τα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων. Αξίζουν μια ευκαιρία τα νέα παιδιά.


 
Το μόνο που κοιτάμε είναι το παιχνίδι με τον Αστέρα και μετά θα δούμε το παιχνίδι με την Άρσεναλ", είπε αρχικά και συμπλήρωσε μετά από ερώτηση για το αν φοβήθηκε ότι ήταν οφσάιντ στην φάση του γκολ: "Πέρασε για λίγο από το μυαλό μου όταν είδα τους Γάλλους να σηκώνουν τα χέρια, αλλά είδα τον επόπτη να έχει κάτω το σημαιάκι, σούταρα και μόλις έβαλα το γκολ τρελάθηκα".

 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου