ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Πέντε το πρωί, ο κόσμος ήταν εκεί!

Πέντε το πρωί, ο κόσμος ήταν εκεί!

Στις πέντε τα ξημερώματα έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού στο "Ελευθέριος Βενιζέλος". Παρά το προχωρημένο της ώρας, περίπου εκατό οπαδοί έδωσαν το "παρών" για να αποθεώσουν τους θριαμβευτές της Μασσαλίας.
Δείτε βίντεο με την αποθέωση που γνώρισαν οι Ράφικ Τζεμπούρ και Όλοφ Μέλμπεργκ. Κεντρικό πρόσωπο των επιδοκιμασιών ο "χρυσός" σκόρερ στο "Βελοντρόμ", Γιάννης Φετφατζίδης. Αποθεώθηκε και ο Αντώνης Νικοπολίδης!

Η πτήση τσάρτερ από τη Μασσαλία έφτασε στις 5 τα ξημερώματα στην Ελλάδα. Στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" περίμεναν καρτερικά περίπου εκατό φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Ο κόσμος της πειραϊκής ομάδας είναι πάντα δίπλα στην ομάδα.


 
Όλοι οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι άρχισαν να βγαίνουν από το αεροδρόμιο γύρω στις 05:15, έγιναν σύνθημα στα χείλη των οπαδών. Η νύχτα της 23ης Νοεμβρίου βάφτηκε κατακόκκινη!

Τελευταίος βγήκε από την αίθουσα ο Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος αποθεώθηκε και έδειχνε να το απολαμβάνει.



Μαζί με την ομάδα επεστρεψε, φυσικά, ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος έφερε γούρι μαζί με τον γιο του!


 
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε περιμένει τη βαλίτσα του στο "Ελευθέριος Βενιζέλος".



Να σημειωθεί πως σήμερα οι ερυθρόλευκοι έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις το πρωί της Παρασκευής προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον εκτός έδρας αγώνα Πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης.

Τζεμπούρ, Βαλβέρδε, Βρέντζος by redplanetgr

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου