ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Έβαλε το χεράκι της η γλυκιά “Φιλιππινέζα” και ο ΠΑΟ παίρνει εισιτήρια για τον αγώνα με Άρη!

Έβαλε το χεράκι της η γλυκιά “Φιλιππινέζα” και ο ΠΑΟ παίρνει εισιτήρια για τον αγώνα με Άρη!

24/11/2011 
Τα βρήκαν πάλι Παναθηναϊκός και Άρης για να πάνε οι “πράσινοι” οπαδοί στο “Κλεάνθης Βικελίδης”!
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ζήτησαν εισιτήρια και οι ομόλογοι τους στον Άρη ανέφεραν ότι προτίθενται να δώσουν, χωρίς δισταγμό, 800 εισιτήρια στους οπαδούς του “τριφυλλιού”!
MAIDΒλέπετε λοιπόν ότι, για να ανέβει ο Παναθηναϊκός στη Θεσσαλονίκη, δεν επικαλείται κανείς τους λόγους “δημοσίας τάξεως”, ούτε παρέμβαση Μπιτσαξή έχουμε, κοινώς, “ούτε γάτα, ούτε ζημιά”!
Και βέβαια είναι κατανοητό πως εξηγούνται όλα αυτά: Η γνώστή και δεκτική “Φιλιππινέζα υπηρέτρια” έβαλε πάλι το πρόθυμο χεράκι της για να εξυπηρετήσει την ομάδα του “πρώην” προέδρου, Νικ…α, πα, πα, πα, μακριά από εμάς αυτές οι αναφορές!
Ως καλή “υπηρέτρια”, έκανε τα πάντα, προκειμένου τα φιλαράκια από την Αθήνα να πάνε στο γήπεδο, χωρίς να αντιδράσει κανείς. Μόνο που λογαριάζουν χωρίς τον κόσμο και την ομάδα του Άρη, που δεν είναι υπηρέτρια κανενός…αλλά τη “Φιλιππινέζα” δεν την ενδιαφέρουν αυτά…. χατίρι να μη χαλάσει στο κολλητό και τι στον κόσμο!
Αν μπορούσε μάλιστα να του ξεσκονίζει και τα παπούτσια ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, θα κοιμόταν ήσυχη κάθε βράδυ…η “Φιλιππινέζα υπηρέτρια” πάντα!
Οι προκλήσεις πλέον ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ! Και κάποιες “οικιακές βοηθοί” έχουν ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ, όπως έκαναν άλλωστε πάντα, προς τους αδελφικούς τους φίλους!!!

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου