ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Συγχαρητήρια από Μαρινάκη

Συγχαρητήρια από Μαρινάκη

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, επικοινώνησε με ανθρώπους της ομάδας, ζητώντας τους να μεταφέρουν στους παίκτες και το τεχνικό τιμ τα θερμά του συγχαρητήρια.
Μπορεί ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, να μην κατάφερε να ακολουθήσει την ομάδα στο "Βελοντρόμ" λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχε μέσω τηλεόρασης και δεν γιόρτασε με την ψυχή τη μεγάλη νίκη του Θρύλου μέσα στη Γαλλία.
Ο "ισχυρός άνδρας" της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ έπλεε σε πελάγη ευτυχίας αμέσως μετά το μεγάλο "διπλό" του Θρύλου σε μια πολύ δύσκολη παραδοσιακά έδρα. Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του Ιταλού, Νίκολα Ριτσόλι, ο Βαγγέλης Μαρινάκης επικοινώνησε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που συνόδεψαν την ομάδα στη Γαλλία και τους είπε να μεταφέρουν στους παίκτες και το προπονητικό τιμ το εξής μήνυμα:

"Συγχαρητήρια στον προπονητή και τους παίκτες για την μεγάλη νίκη που πέτυχαν. Έπιασαν πολύ καλή απόδοση και έκαναν ευτυχισμένο τον κόσμο του Ολυμπιακού σε αυτές τις δύσκολες ημέρες".

Από την ΠΑΕ δεν βγαίνει προς τα έξω για το αν θα μοιραστεί κάποιο ποσό ως πριμ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είναι απίθανο, αφού η χαρά που έδωσαν οι παίκτες και ο Βαλβέρδε στον κόσμο και τον πρόεδρο του Θρύλου είναι ανεκτίμητη.

www.redplanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου