ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Δεν απαντούσε στον Τέβες ο Μαντσίνι

Δεν απαντούσε στον Τέβες ο Μαντσίνι

9/11/2011
Δεν απαντούσε στον Τέβες ο Μαντσίνι
Αμέτρητες κλήσεις είχε στο κινητό του ο Ρομπέρτο Μαντσίνι από τον Κάρλος Τέβες προκειμένου ο τελευταίος να τον ενημερώσει για το ταξίδι που θα έκανε στην Αργεντινή, αλλά ο Ιταλός τεχνικός τον αγνόησε παντελώς. Αυτή είναι η εκδοχή του Αργεντινού επιθετικού μέσω του εκπροσώπου του στον τελευταίο κύκλο επεισοδίων.

Το σίριαλ Τέβες-Σίτι ανοίγει ένα νέο κύκλο επεισοδίων πριν το μεγάλο του φινάλε τον Ιανουάριο. Ο παίκτης ενημερώθηκε να παραμείνεις στο Μάντσεστερ αυτές τις μέρες και να εκμεταλλευτεί τη διακοπή των αγωνιστικών συλλογικών υποχρεώσεων ώστε να δουλέψει τη φυσική του κατάσταση.

Ο Τέβες δεν παρουσιάστηκε όμως ως όφειλε το πρωί της Τετάρτης στην προπόνηση της ομάδας αφού αποφάσισε να πάει τελικά στην οικογένειά του στην Αργεντινή. Ο σύνδεσμος επαγγελματιών ποδοσφαιριστών της Αγγλίας αυτή τη φορά τάχθηκε στο πλευρό της Σίτι, με τον εκπρόσωπο του παίκτη πάντως να βγαίνει στη συνέχεια δημοσίως για να δώσει εξηγήσεις.

Ούτε λίγο ούτε πολύ τόνισε ότι ο παίκτης πήρε αμέτρτητες φορές τηλέφωνο τον Μαντσίνι για να του πει ότι θα πάει Αργεντινή. Του έστειλε μηνύματα και του άφησε μηνύματα και στον τηλεφωνητή του, ενώ το ίδιο έγινε και την Τετάρτη από την πατρίδα του, χωρίς και πάλι καμία ανταπόκριση. Αναμένεται τώρα η αντίδραση της Σίτι και αν θα κληθεί σε νέα απολογία ο Τέβες.
http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου