ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Το «αφεντικό» της πόλης!

Το «αφεντικό» της πόλης!

12/11/2011 
Ο Ολυμπιακός στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, πέρασε άνετα το εμπόδιο του συντοπίτη Εθνικού, τον …διέλυσε με 3-20 κι έδειξε γιατί είναι χρόνια τώρα η πρώτη ομάδα του Πειραιά!
Η εικόνα του αγώνα

ΚΟΛΟΜΒΟΣΤο πρώτο νεκρό 3λεπτο της αναμέτρησης, δεν επηρέασε κανέναν, αφού η διαφορά δυναμικότητας των 2 ομάδων ήταν δεδομένη. Ο Εθνικός, σαν τελευταίος στη βαθμολογία, δε μπορούσε να ελπίζει ότι μπορεί να κάνει ζημιά στον  πρωταθλητή Ολυμπιακό.
Το 0-5 του πρώτου 8λεπτου, τα έλεγε όλα, αφού ο Ολυμπιακός, είχε 4 διαφορετικούς σκόρερ. Με 2 γκολ ο Μπλάνης κι από ένα οι Μουρίκης, Μάζης, Φουντούλης, διαμόρφωσαν το σκορ της πρώτης περιόδου, ενώ το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με αέρα 8 (!!!) τερμάτων, όταν οι Χατζηκυριακάκης, Κολόμβος και Δερβίσης, έβαλαν κι αυτοί το όνομά τους στον πίνακα των σκόρερ για να γίνει 9-1, σκορ ημιχρόνου.
Η τρίτη περίοδος , μάλλον χαρακτηρίζεται ως «οι σβηστές μηχανές του Ολυμπιακού», αφού ο Ολυμπιακός πέτυχε μόλις 3 τέρματα σε αυτή τη περίοδο, με τον Κατρουζανάκη να βάζει κι αυτός το όνομά του, στον πίνακα των σκόρερ και 2 τέρματα του Κολόμβου έκλεισε τη τρίτη περίοδο με 12-2 ενώ για τον Εθνικό, το δεύτερο τέρμα του, πέτυχε ο Αλεβίζος.
Το τελευταίο 8λεπτο του παιχνιδιού, το όποιο είχε και διαδικαστικό χαρακτήρα ο Ολυμπιακός πέτυχε 8 τέρματα. Δηλαδή όσα πέτυχε στη πρώτη και στη τρίτη περίοδο μαζι. Οι μηχανές άναψαν ξανά στο φουλ και με τον Φουντούλη να φτάνει τα 4 τέρματα, το σκορ του παιχνιδιού, σταμάτησε στο 3-20 με την ομάδα του Βλάχου, να περνάει ένα άνετο απόγευμα όπως  αναμενόταν.
Τα 8λεπτα: 0-5, 1-4, 1-3, 1-8
Σκόρερ
ΕΘΝΙΚΟΣ: Πετρόχειλος, Αλεβίζος, Δαδιώτης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπλάνης 4 , Μουρίκης 2, Μάζης,  Χατζηκυριακάκης,  Δερβίσης,  Κολόμβος 4, Φουντούλης 4, Κατρουζανάκης, Πρέκας, Καλογεράκος

www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου