ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

TA AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ PLAY 0FF EURO 2012 (video)


 TA AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ PLAY 0FF EURO 2012  (videos)

12/11/2011

Εσθονία – Ιρλανδία 0-4

Ουκρανία-Πολωνία μέσω… Ταλίν για την Ιρλανδία, που ουσιαστικά από σήμερα βρίσκεται στα τελικά του Euro 2012. Η ομάδα του Giovanni Trapattoni συνέτριψε με 4-0 την έκπληξη της φάσης των ομίλων, Εσθονία και περιμένει απλά για το τυπικό κομμάτι του ζευγαριού τη ρεβάνς, ώστε να πιστοποιήσει την παρουσία της στη μεγάλη διοργάνωση του καλοκαιριού. Το 0-1 έγινε από τον Andrews στο 13ο λεπτό, με τους Εσθονούς να μένουν με 10 παίκτες από το 35ο λεπτό λόγω αποβολής του Stepanov. Παίζοντας με παίκτη περισσότερο, η Ιρλανδία κυριάρχησε στο δεύτερο ημίχρονο, πετυχαίνοντας άλλα τρία τέρματα με Walters και Keane. Η Εσθονία τελείωσε τον αγώνα με 9 ποδοσφαιριστές, καθώς αποβλήθηκε στο 77ο λεπτό και ο Piiroja.

Σκόρερ: Andrews 13’, Walters 67, Keane 71’, Keane 88’
Συνθέσεις:
Εσθονία: Pareiko, Jääger, Stepanov, Piiroja, Klavan, Vunk (61’ Lindpere), Dmitrijev, Kink, Kruglov, Vassiljev, Ahjupera (55’ Voskoboinikov)
ΕΪΡΕ: Given, S. Kelly, Dunne, St. Ledger, S. Ward, Whelan, Andrews , Duff, McGeady, Keane, Walters
Δείτε σε video τα γκολ από το Εσθονία – Ιρλανδία 0-4:










Τσεχία – Μαυροβούνιο 2-0

Σκορ πρόκρισης στα τελικά του Euro 2012 για την Τσεχία, που επικράτησε με 2-0 του Μαυροβουνίου στη Λέτνα σε ένα ματς για γερά νεύρα στα τελευταία λεπτά. Οι Τσέχοι προηγήθηκαν στο 63ο λεπτό, όταν ο Pilar πήρε την μπάλα περίπου 20 μέτρα μακριά από την εστία και αφού απελευθερώθηκε με μια ντρίπλα έπιασε ένα καταπληκτικό σουτ που κατέληξε στη γωνία του Bozovic. Το γκολ που αύξησε κατά πολύ τις πιθανότητες των Τσέχων σημείωσε στο 92ο λεπτό ο Sivok με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Tomas Rosicky. Το Μαυροβούνιο αντιστάθηκε σθεναρά και μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να προηγηθεί, αλλά πλέον καλείται να πραγματοποιήσει μια μεγάλη ανατροπή για να προκριθεί στο Euro 2012.


Σκόρερ: 63′ Pilar, 92′ Sivok
Συνθέσεις:
Τσεχία: P. Cech, Gebre Selassie, Sivok, Kadlec, Pudil, Jiracek, Plasil, Pilar (90’ Kolar), Rosicky, Rezek (81’ Pospech), Pekhart
Μαυροβούνιο: M. Bozovic, Pavicevic, Dzudovic, Savic, Jovanovic , Drincic, Pekovic (80’ Zverotic), Vukcevic (88’ Delibasic), Damjanovic (61’ V. Bozovic), Vucinic, Jovetic
Δείτε σε video τα γκολ από το Τσεχία – Μαυροβούνιο 2-0:






Βοσνία – Πορτογαλία 0-0

 Προβάδισμα πρόκρισης στα τελικά του Euro 2012 πήρε η Πορτογαλία μετά τη λευκή ισοπαλία με τη Βοσνία στο στάδιο Bilino Polje της Ζένιτσα. Η αναμέτρηση είχε ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τις περισσότερες από αυτές να λαμβάνουν χώρα στο 2ο ημίχρονο. Στο 74ο λεπτό ο Ibisevic δεν μπόρεσε να κάνει σωστό κοντρόλ για να σκοράρει και επτά λεπτά αργότερα ο επιθετικός της Hoffenheim έστειλε από καλή θέση την μπάλα άουτ. Την καλύτερη φάση για τους Πορτογάλους είχε ο Cristiano Ronaldo στο 91ο λεπτό, με το σουτ από πλάγια θέση του άσου της Real Madrid να καταλήγει άουτ.

Τα τελευταία εισιτήρια για το Euro αναζητούν κατόχους. Παίξε με τις καλύτερες αποδόσεις στην Bwin!

Συνθέσεις:
Βοσνία: Begovic, Zahirovic, Jahic, Spahic, Salihovic , Rahimic, Medunjanin , Misimovic , Pjanic, Lulic, Dzeko
Πορτογαλία: Rui Patricio, Joao Pereira, Bruno Alves, Pepe, Fabio Coentrao, Miguel Veloso, Raul Meireles, Joao Moutinho, Cristiano Ronaldo, Nani, Helder Postiga

Δείτε σε video φάσεις από το Βοσνία – Πορτογαλία 0-0:




Ελλάδα – Ρωσία 1-1 (φιλικο)

Ισόπαλη 1-1 με τη Ρωσία αναδείχτηκε η Ελλάδα σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το βράδυ της Παρασκευής στο «Γ. Καραϊσκακής» μπροστά σε λιγοστούς φιλάθλους. Οι Ρώσοι άνοιξαν το σκορ με το… καλημέρα στην αναμέτρηση, με τον Sirokov στο 2ο λεπτό να ξεφεύγει από τα μαρκαρίσματα των Τοροσίδη και Παπαδόπουλο και να πλασάρει εύστοχα τον Τζόρβα. Ακολούθησαν τρία (!) γκολ για την Εθνική μας στο πρώτο ημίχρονο, τα οποία όμως ορθά δεν καταλογίστηκαν για παραβάσεις φάουλ και οφσάιντ.

Η ισοφάριση ήρθε στο 60ο λεπτό όταν μετά από επίθεση διαρκείας της Εθνικής μας, ο Κώστας Κατσουράνης με κεφαλιά νίκησε τον Malaveev. Στο 71ο λεπτό ο Φάνης Γκέκας βρήκε το δοκάρι στη μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία για το 2-1. Το τελικό σκορ άφησε ικανοποιημένες τις δύο ομάδες, αφού αντικατοπτρίζει σε γενικές γραμμές την εικόνα του αγώνα.
Οι αρχικές ενδεκάδες:
Ελλάδα: Τζόρβας, Τοροσίδης, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Κατσουράνης, Φωτάκης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Γκέκας.
Ρωσία: Malaveev, Anuykov, Berezutski, Ignasevic, Zirkov, Zyrianov, Sirkov, Denisov, Dzagoev, Ashavin, Dubja.
Δείτε σε video τα goal από το Ελλάδα – Ρωσία 1-1:






Τουρκία – Κροατία 0-3


Το εισιτήριό της για την τελική φάση του Euro 2012 σφράγισε η Κροατία, κερδίζοντας με 3-0 την Τουρκία μέσα στην Κωνσταντινούπολη. Η αντίπαλος της Εθνικής μας στη φάση των ομίλων που ολοκληρώθηκε πριν από ένα μήνα, ήταν σαφώς ανώτερη σε όλους τους τομείς και μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2ο λεπτό, όταν ο Olic πήρε το ριμπάουντ από ασθενή απόκρουση του Volkan και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το 0-2 έγινε στο 32’ από κεφαλιά του Mandzukic και με ανάλογο τρόπο στο 51’ ο Corluka διαμόρφωσε το τελικό 0-3 , εκθέτοντας όλα τα κενά που είχε σήμερα η τουρκική άμυνα.

Σκόρερ: 2’ Olic, 32’ Mandzukic, 51’ Corluka
Συνθέσεις:
Τουρκία: Volkan Demirel, Gökhan Gönül (Töre 46’), Giray Kacar, Korkmaz, Hakan Balta , Selcuk Inan (69’ Topal) , Hamit Altintop, Emre Belözoglu , Sabri Sarioglu, Arda Turan , Burak Yilmaz (81’ Bulut)
Κροατία: Pletikosa, Vida, Schildenfeld, Simunic, Corluka , Dujmovic , Srna, Rakitic (83’ Pranjic), Modric, Mandzukic (90’ Eduardo), Olic (86’ Jelavic)
Δείτε σε video τα γκολ από το Τουρκία – Κροατία 0-3:



Ιταλια-Πολωνια 2-0 (φιλικο)

 

Ο φορ της Μάντσεστερ Σίτι άνοιξε με εντυπωσιακό τρόπο το λογαριασμό του με τους «ατζούρι» σκοράροντας με εκπληκτική λόμπα στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης. Αυτή ήταν η έκτη εμφάνιση του 21χρονου με τη «σκουάντρα ατζούρα».



ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου