ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Την γλίτωσε με πρόστιμο ο Παναθηναϊκός

Την γλίτωσε με πρόστιμο ο Παναθηναϊκός

10/11/2011 Με χρηματικό πρόστιμο 25.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα εκτός ΟΑΚΑ, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Βαρύ πρόστιμο 19.500 ευρώ καλείται να πληρώσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πέντε χιλιάδες ευρώ το πρόστιμο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, για υβριστικά συνθήματα οπαδών στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Διαβάστε αναλυτικά τις ποινές.

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή έκανε γνωστές τις ποινές που επιβλήθηκαν στις ομάδες για τα επεισόδια που έγιναν στα παιχνίδια της 8ης και 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά οι ποινές:

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: επιβάλλει χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Παναιτωλικός: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: επιβάλλει χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Παναθηναϊκός καθώς επίσης και της υπ’ αριθ. πρωτ. 35134/2011 πειθαρχικής δίωξης του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα: συνολική χρηματική ποινή δεκαεννέα χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.
Αποφάσεις 9ης αγωνιστικής

Α) ΠΑΕ Άρης, Δ. Τσακίρης (φροντιστής): Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για την συμπεριφορά του κ. Δ. Τσακίρη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Αρης την χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον φροντιστή κ.Δ.Τσακίρη την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δέκα (10) μέρες και χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Αστ. Τρίπολης: Διότι: «Μετά το 70΄λεπτό του αγώνα βρέθηκαν (2) δύο μπάλες εντός του αγωνιστικού χώρου που πέταξαν τα ball boys της εγκαλουμένης με σκοπό την καθυστέρηση του αγώνα. Το ανωτέρω περιστατικό επαναλήφθηκε τέσσερις φορές»: επιβάλλει χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ ΑΕΚ καθώς και της υπ’ αριθ. πρωτ. 36117/2011 πειθαρχικής δίωξης του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα: συνολική χρηματική ποινή είκοσι πέντε χιλιάδων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων ευρώ.

Ε) ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κ. Ιωσηφίδης (εκπρόσωπος): Για τη συμπεριφορά του κ. Κ. Ιωσηφίδη: απαλλάσσονται.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου