ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Εκτός οι Κέσελ και Κατσίβελης

Εκτός οι Κέσελ και Κατσίβελης

Χωρίς τους Μάρκο Κέσελ και Δημήτρη Κατσίβελη στην 12άδα αναμένεται να αντιμετωπίσει το Περιστέρι ο Ολυμπιακός, αφού οι δύο "ερυθρόλευκοι" ταλαιπωρούνται από μικροτραυματισμούς. Κανονικά ο Κάιλ Χάινς.
Με δύο προβλήματα θα παρουσιαστεί στο "Ανδρέας Παπανδρέου" ο Ολυμπιακός.
Ο  λόγος για τους Μάρκο Κέσελ και Δημήτρη Κατσίβελη, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από μικροτραυματισμούς και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τους άφησε εκτός της προπόνησης του Σαββάτου (12/11).

Ο Σέρβος φόργουορντ έχει ενοχλήσεις στην δεξιά φτέρνα και έχει κάνει μαγνητική τομογραφία, ωστόσο τα αποτελέσματα δεν έχουν βγει ακόμα και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αναμένεται να τον προφυλάξει στο παιχνίδι με το Περιστέρι.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Δημήτρη Κατσίβελη, ο οποίος δεν είναι σε καλή κατάσταση και η αιτία είναι το ελαφρύ διάστρεμμα που κληρονόμησε τις προηγούμενες ημέρες και δεν το έχει ξεπεράσει πλήρως.

Αντιθέτως, τα καλά νέα αφορούν τον Κάιλ Χάινς. Ο Αμερικανός ξεπέρασε την θλάση που επηρέασε το παιχνίδι του στο ματς με την Καντού και πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση. Ο "Ντούντα" αναμένεται να τον χρησιμοποιήσει για μερικά λεπτά για να διαπιστώσει την κατάστασή του.

Εφόσον δεν αλλάξει κάτι, στο ματς με το Περιστέρι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής οι Κώστας Σλούκας, Βαγγέλης Μάντζαρης και Αντρέας Γλυνιαδάκης.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου