ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Αυτή είναι! Τη θέλετε;

Αυτή είναι! Τη θέλετε;

12/11/2011 Λεπτομέρειες για την οικονομική κατάσταση στην ΠΑΕ ΑΕΚ έμαθαν δύο στελέχη της αγγλικής εταιρείας που εκπροσωπεί επενδυτές. Παράλληλα ξεναγήθηκαν από τον Σταύρο Αδαμίδη και τον Μάκη Κασνακίδη στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, ενημερώθηκαν για την προοπτική κατασκευής γηπέδου στον ιδιόκτητο χώρο στη Νέα Φιλαδέλφεια (που αποτελεί το μεγαλύτερο κίνητρο για κάθε επενδυτή) και αποχώρησαν έχοντας λάβει κάποια στοιχεία προς μελέτη. Κάποιες πληροφορίες τούς φέρουν από ικανοποιημένους έως… ενθουσιασμένους από όσα είδαν κι άκουσαν, ωστόσο δεν δεσμεύτηκαν για το παραμικρό, ούτε καν για μία νέα συνάντηση, προτού μελετήσουν κι επεξεργαστούν τα δεδομένα.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ ευελπιστούν πως είτε η εν λόγω εταιρεία θα φέρει κάποιον επενδυτή διατεθειμένο να βάλει 10 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ για να αποκτήσει μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου τον έλεγχο, είτε πως θα πάρει έμπρακτη μορφή το ενδιαφέρον των άλλων δύο εταιρειών.

Την ίδια στιγμή, ο Νίκος Νοτιάς… αγνοείται, όπως και οι προθέσεις ή τα σχέδιά του. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν θα είναι παρών προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τρίτη γενική συνέλευση της ΠΑΕ, που θα αναβληθεί.

Δουλειά στην ανάπτυξη

Το βάρος στην επιθετική ανάπτυξη της ΑΕΚ πάνω στο 4-2-3-1 έριξε ο Νίκος Κωστένογλου στη χθεσινή προπόνηση. Γιατί μπορεί η αμυντική λειτουργία να αποτελεί μέχρι τώρα τη μεγάλη αδυναμία της «Ένωσης», αλλά υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης. Ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν υπολογίζει για το ματς του επόμενου Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ τους τιμωρημένους Κάλα και Βάργκας και τους τραυματίες Γκούντγιονσεν και Λαγό, ενώ από χθες προπονείται κανονικά ο Καφές.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα προπονηθούν και σήμερα (με τη συμμετοχή και των παικτών της δεύτερης ομάδας), ενώ για την Κυριακή έχει προγραμματιστεί ρεπό.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου