ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τον απίθανο Δημητρακόπουλο

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΟΑΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ
12/11/11

Το Olympiacos24.gr αποκαλύπτει τα «πράσινα» επιχειρήματα και εκθέτει το ΑΣΕΑΔ με τις απίστευτες παραλείψεις του

Μαγικά πράγματα ακούστηκαν κατά την εκδίκαση της προσφυγής του Παναθηναϊκού, τα οποία όλως τυχαίως εισακούστηκαν από τους δικαστές του ΑΣΕΑΔ. Το «olympiacos24.gr» εξασφάλισε μερικούς από τους ισχυρούς του δικηγόρου Δημητρακόπουλου και πραγματικά είναι απορίας άξιον πως εισακούστηκαν από τους δικαστές.

Ο «ένοχος» Μπουρούσης και το γυμνό παιδί!

«Έχω λοιπόν παράπονο κύριε Πρόεδρε γιατί ρίξανε 4 αγωνιστικές στον ΠΑΟ για ποιο λόγο», αναρωτήθηκε με περισπούδαστος ύφος ο Δημητρακόπουλος και συνέχισε ανάλογα. «Μόνο φίλαθλοι του ΠΑΟ ήτανε στο γήπεδο εκείνη τη στιγμή. Η ίδια η αστυνομία είπε ότι εκείνη τη στιγμή οι φίλαθλοι πανηγύριζαν και στο τέλος ο κύριος Μπουρούσης αντιδίκησε και οι φίλαθλοι τον προπηλάκισαν».

Ορίστε λοιπόν ο ένοχος ο Μπουρούσης! Αλήθεια τι έγινε με τα πρόσωπα που φαίνονται σε φωτογραφίες και το βίντεο του αγώνα; Έχουν γίνει διώξεις; Έγιναν συλλήψεις; Μήπως το γυμνό παιδί που πετάει το μπουκάλι, είναι δικαιολογημένα αγανακτισμένο από τον προκλητικό Μπουρούση;

Η ΕΔΕ δεν έγινε ποτέ

«Η νομολογία έχει πολλά παραδείγματα που συνηγορούν υπέρ της άποψης ότι η ποινή που μας επεβλήθη ήταν άδικη», είπε μεταξύ άλλων ο Δημητρακόπουλος. Ξέχασε βέβαια να αναφέρει ότι ακόμα δεν έχει βγει τίποτε προς τα έξω για την ΕΔΕ που είχε διαταχθεί για ευθύνες στους αστυνομικούς που επέτρεψαν να γίνει η κατάργηση των αποφάσεων για τα μέτρα ασφαλείας του παιχνιδιού. Φυσικά δεν τιμωρήθηκε κανείς, ενώ είχαν καταστρατηγηθεί όλα όσα είχαν συμφωνηθεί στην σύσκεψη ασφαλείας.

Γιατί δεν κλήθηκε ο «Ντούντα»;

Συνεχίζουμε την αντιπαραβολή των φοβερών επιχειρημάτων του Δημητρακόπουλου με τα πραγματικά γεγονότα. «Ο Ολυμπιακός γκρεμίζει το ΣΕΦ και τρώει 6 αγωνιστικές και εμείς για περιορισμένης έκτασης επεισόδια τρώμε 4; Αρχή Αναλογικότητας και Ισονομίας κύριε Πρόεδρε. Καλά έκανε και έριξε 6 αγωνιστικές στον Ολυμπιακό αλλά εμείς»; Πολύ καλά έκανε κύριε Δμητρακόπουλε. Άλλωστε στο ΟΑΚΑ δεν έγινε τίποτε. Έσκισαν τη φισούνα με στιλέτο και κινδύνευσε η ζωή του Ίβκοβιτς, αλλά ποτέ δεν κλήθηκε να καταθέσει ούτε από τον αθλητικό δικαστή, ούτε από το ΑΣΕΑΔ. Πως γίνεται αυτό; Συνήθως οι δικαστές λαμβάνουν υπόψη τόσο τις επώνυμες καταγγελίες όσο και τα δημοσιεύματα των εφημερίδων που είχαν αναφερθεί εκτενώς στο συγκεκριμένο περιστατικό ζούγκλας. Κι όμως το ΑΣΕΑΔ αγνόησε τα πάντα και δικαίωσε τον απίθανο Δημητρακόπουλο!

Ο Ομπράντοβιτς θέλει τώρα κόσμο;

Ο Ομπράντοβιτς που τόσα χρόνια λέει ότι θα πάρει την ομάδα του και θα φύγει από το παρκέ, αλλά δεν το είχε κάνει ποτέ, πρόσφατα δήλωσε ότι δεν θέλει κόσμο στο ντέρμπι। Τώρα θέλει κόσμο; Και τι λέει για την απόφαση που πάρθηκε; Είναι τελικά μαλάκες αυτοί που κάνουν τα επεισόδια; Θέλει να παίξει με κόσμο; «Μία αγωνιστική να μειώσετε ώστε να παίξουμε την άλλη Κυριακή με τους φιλάθλους μας», παρακάλεσε ο Δημητρακόπουλος και φυσικά το ΑΣΕΑΔ έσπευσε να του κάνει την χάρη.

www.olympiacos24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου