Πολύ άσχημα αποδείχτηκαν τα πράγματα με τον τραυματισμό του Κώστα Τσαρτσαρή, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Ο έμπειρος διεθνής υποβλήθηκε σε εξετάσεις και τα αποτελέσματα δεν είναι καθόλου αισιόδοξα, καθώς ο Τσαρτσαρής υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στον χόνδρο του αριστερού γονάτου, και πλέον θα απουσιάσει από την αγωνιστική δράση για μερικούς μήνες.
Όπερ σημαίνει ότι δεδομένα στις 20 Νοεμβρίου δεν θα παίξει στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική της Α1, αλλά μακάρι να γυρίσει υγιής πίσω στα παρκέ. Με την υγεία δεν παίζει κανείς, ασχέτως των οπαδικών προτιμήσεων ή το που παίζει κάποιος. Αυτά πρέπει να θεωρούνται αυτονόητα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:
«Ο Κώστας Τσαρτσαρής υποβλήθηκε σήμερα σε νέα μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα στο χόνδρο, στο αριστερό γόνατο.
Όπως διευκρίνισε ο γιατρός του Παναθηναϊκού, Θανάσης Κονίδης, ο Τσαρτσαρής θα φορά ειδικό νάρθηκα για 15 μέρες. Με τη συμπλήρωση του δεκαπενθημέρου θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις.
Ο φόργουορντ του «τριφυλλιού» τραυματίστηκε στη διάρκεια της αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, χθες στο κλειστό γυμναστήριο του ΟΑΚΑ».

www.thrylos.gr/