ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

E-mail στον Τέβες η Σίτι!

E-mail στον Τέβες η Σίτι!

10/11/11

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν του σηκώνει το τηλέφωνο. Ο ίδιος έκανε του κεφαλιού του και αντί να πάει στην προπόνηση πήγε στην Αργεντινή και η διοίκηση αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Έστειλε e-mail στον Κάρλος Τέβες που τον κάλεσε άμεσα να επιστρέψει στην Αγγλία!

Ο Ιταλός τεχνικός ζήτησε από τον Τέβες να εκμεταλλευτεί την διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Μάντσεστερ Σίτι, λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων και με εντατικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης να φτάσει τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ο επιθετικός των «πολιτών» αποφάσισε να επισκεφτεί την οικογένειά του στην Αργεντινή!

Όταν η απουσία του στην προπόνηση έγινε για ακόμη μία φορά αισθητή και ο Μαντσίνι έξαλλος, ο μάνατζερ του Αργεντινού τόνισε ότι ο προπονητής της Σίτι δεν απάντησε στις αμέτρητες κλήσεις του Τέβες, στα δεκάδες γραπτά του μηνύματα και σε άλλα τόσα ηχητικά μηνύματα στον τηλεφωνητή του.

Η διοίκηση της Σίτι απέστειλε έτσι e-mail(!) στον Τέβες που τον καλούσε να επιστρέψει άμεσα στις προπονήσεις, να εξηγήσει μέχρι την Παρασκευή το λόγο που έφυγε, να συναντηθεί τη Δευτέρα μαζί τους και αν δεν κριθούν ικανοποιητικά τα λεγόμενά του να πληρώσει πρόστιμο που εκτιμάται ότι θα είναι κοντά σε ένα ποσό τριών εβδομαδιαίων μισθών (750.000 λίρες).

WWW.ENGLAND365.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου