ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Αγωνία για Μιραλάς

Αγωνία για Μιραλάς

Η εμφάνιση του Μιραλάς με το Βελγίου στο διεθνές φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Λιέγη με αντίπαλο τη Ρουμανία ήταν άκρως ικανοποιητική, όμως η φάση στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης έκανε τα μέχρι τότε χαμόγελα των ανθρώπων του Ολυμπιακού να "παγώσουν". Σήμερα η ιατρική διάγνωση.
Με τίποτα δεν θέλουν να σκεφτούν στον Ολυμπιακό το ενδεχόμενο ο Κέβιν Μιραλάς να χάσει το ντέρμπι με τον ΠΑΟ.
Το χτύπημα που δέχτηκε στο ματς του Βελγίου κόντρα στη Ρουμανία τρόμαξε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που περιμένουν σήμερα την τελική ιατρική διάγνωση.

Στο 40' ο νεαρός φορ δέχτηκε κλωτσιά σε ένα άγαρμπο μαρκάρισμα του Γκοϊάν και παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο αριστερό του γόνατο, ενώ παρότι συνέχισε κανονικά το παιχνίδι αντικαστάθηκε στο 66ο λεπτό από τον Ντεμπελέ.

ο γεγονός βέβαια ότι συνέχισε για περίπου 25 μετά το χτύπημα αυτό ήταν άκρως ενθαρρυντικό σημάδι, με τους ανθρώπους των πρωταθλητών Ελλάδας να περιμένουν πάντως και τη σημερινή ιατρική διάγνωση για να είναι 100% σίγουροι πως ο ερυθρόλευκος άσος είναι 100% εντάξει, ενόψει μάλιστα και του επικείμενου ντέρμπι κορυφής με τον Παναθηναϊκό.

Σε περίπτωση πάντως που όλα πάνε καλά (το πιθανότερο) και ο τραυματισμός του με τη Ρουμανία ήταν επιπόλαιος, τότε θεωρείται σίγουρο πως θα πάρει λεπτά συμμετοχής και στο φιλικό της ερχόμενης Τρίτης με αντίπαλο τη Γαλλία.

Σε δηλώσεις του ο Μιραλάς μετά την λήξη του φιλικού δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την επανεμφάνιση του με την φανέλα της Εθνικής Βελγίου.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα εδώ στη Λιέγη. Θα πρέπει να δουλέψω ακόμα για να βρω τους αυτοματισμούς με την ομάδα.

Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω γιατί υπάρχουν πολλά ωραία πράγματα που μπορώ να κάνω με αυτήν την ομάδα". Να σημειώσουμε ότι, το Βέλγιο επικράτησε με 2-1 της Ρουμανίας στο φιλικό.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου