ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στην εκτός έδρας ήττα με 64-63 από την ιταλική Καντού. Ηγέτης και πάλι ο Σπανούλης, από κοντά Κέσελ, "Γκέτσε" και Κατσίβελης. Κακοί όλοι οι "ψηλοί" και κατώτερος των περιστάσεων για ακόμα ένα ματς ο Παπανικολάου.
Μετριότατη η εμφάνιση των περισσότερων παικτών της 12άδας του Ολυμπιακού στην ήττα της ομάδας από την Καντού (63-64) στην Ιταλία.
Χάινς: Κακός. Η θλάση στον ώμο τον επηρέασε πολύ και φάνηκε. Δεν ήταν ο Κάιλ των προηγούμενων αγώνων. Κάκιστος επιθετικά (1/7 δ.), αρνητικός στην άμυνα και με ελάχιστα ριμπάουντ. Πήρε την τελευταία επίθεση, κατεβάζοντας τη μπάλα, ίσως επειδή θεώρησε ότι δεν προλαβαίνει ο Ολυμπιακός να εκδηλώσει σωτή επίθεση σε 7'', πήγε μόνος εναντίον όλων και έχασε μια "σκοτωμένη" ενέργεια. Ο Αμερικανός πρέπει να ξεχάσει αυτήν την εμφάνιση.

Λούκας: Έπαιξε μόλις 7 λεπτά και πρόλαβε να πάρει 5 σουτ, εκ των οποίων ευστόχησε στα 2. Θα έπρεπε να μοιράσει περισσότερο το παιχνίδι του, αντιθέτως εκείνος έπαιρνε ακόμα και "τραβηγμένες" προσπάθειες, δείχνοντας να παίζει για τον εαυτό του περισσότερο, παρά για την ομάδα. Δεν έδωσε το κάτι παραπάνω που περιμένει από αυτόν ο Ολυμπιακός. Πρέπει να "αποβάλει" το NCAA από πάνω του και να αρχίζει να σκέφτεται "ευρωπαϊκά".

Άντιτς: Το μόνο θετικό είναι τα 4 ριμπάουντ (3 επιθετικά). Σε όλα τα άλλα ο Σκοπιανός ήταν άθλιος. "Έσπασε" τα καλάθια, έχοντας 0/4 τρ. και 1/4 βολές, στην άμυνα ήταν κάκιστος και γενικότερα η εμφάνισή του ήταν αρνητική. Απορίας άξιο πως ο "Ντούντα" του έδωσε 25' συμμετοχής, ενώ από την αρχή φάνηκε πως δεν ήταν η μέρα του.

Σπανούλης: Ο μοναδικός επιζών του "ναυαγίου". Παρακολουθώντας το ματς, υπάρχει η εντύπωση πως όλος ο Ολυμπιακός "ψάχνει" τον Σπανούλη, περιμένοντας τα πάντα από αυτόν. Πέτυχε 23 πόντους (6/13 σουτ, 9/9 βολές), είχε 3 ασίστ, 3 ριμπάουντ και 3 λάθη, ενώ κέρδισε και 6 φάουλ και ήταν όαση μέσα στη μετριότητα του Ολυμπιακού, ευστοχώντας σε μεγάλα σουτ. Ίσως έπρεπε να πάρει την τελευταία επίθεση, αφού το παιχνίδι τον "πήγαινε". Δεν είχε καμία βοήθεια από τους συμπαίκτες του.

Κέσελ: Ξεκίνησε φουριόζος και θύμισε τον Κέσελ της Σερβίας, με 3/5 τρίποντα. Πήρε και 4 ριμπάουντ και η παρουσία του ήταν καλή. Σίγουρα καλύτερος από το πρόσφατο παρελθόν, μακάρι να είναι η αρχή και να παίρνει τα πάνω του ο Σέρβος.

Πελεκάνος: Η πολυήμερη απουσία του έχει επηρεάσει το παιχνίδι του. Αγωνίστηκε σχεδόν 4 λεπτά και πρόλαβε να κάνει 2 φάουλ και δύο καθοριστικά λάθη στην άμυνα. Θέλει χρόνο και υπομονή.

Παπαδόπουλος: Με πολλά προβλήματα τόσο με τον Σερμαντίνι, όσο και με τον "γερόλυκο" Μαρκονάτο, που δυσκολευόταν να τους προλάβει. Στην επίθεση, δεν πήρε προσπάθειες (2/3 δ.), ενώ είχε 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Δεν ήταν καλός...

Γκετσεβίτσιους: Στα θετικά του Λιθουανού οι 8 πόντοι (2/5 σουτ, 3/4 βολές), τα 5 ριμπάουντ και τα 5 κερδισμένα φάουλ, στα αρνητικά η άθλια αμυντική συμπεριφορά και τα 3 λάθη. Ο "Γκέτσε" δεν ήταν κακός, αλλά ούτε και αρνητικός για την ομάδα του.

Γλυνιαδάκης: Δεν αγωνίστηκε ούτε δευτερόλεπτο και είναι να απορείς γιατί δεν του έδωσε χρόνο ο Ίβκοβιτς, αφού οι Χάινς, Παπαδόπουλος και Άντιτς δεν ήταν σε καλή μέρα.

Πρίντεζης: Κάκιστος και αποντος στην επίθεση, με 0/4 σουτ ενώ δέχθηκε δύο εντυπωσιακές τάπες (η μία στα ίσια από τον Σερμαντίνι). Πάνω κάτω τα ίδια και στην άμυνα... Ο Ολυμπιακός τον χρειάζεται.

Παπανικολάου: Επιτέλους, ο νεαρός φόργουορντ πρέπει να δείξει κάτι στο υψηλό επίπεδο και να δικαιολογήσει τον χαρακτηρισμό του "ενός από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα". Ο Παπανικολάου έχει 5 πόντους σε 4 ματς στην Ευρωλίγκα, μαζί με αυτό με την Καντού και αυτό δείχνει πολλά. Είναι η τρίτη σεζόν στο λιμάνι, ενώ είναι διεθνής και δικαιολογία άγχους δεν υπάρχει πια. Έχασε ένα άνετο καλάθι κάτω από την μπασκέτα, αλλά πρέπει να μάθει να τα προσπερνά αυτά και όχι να επηρεάζεται. Μοναδικό θετικό, τα 6 ριμπάουντ, αλλά ο Κώστας δεν πρέπει να μένει ικανοποιημένος από εμφανίσεις σαν αυτή.

Κατσίβελης: Ακόμα μια καλή εμφάνιση από τον νεαρό πλέι μέικερ. Πέτυχε 5 πόντους, είχε δύο ασίστ και έδωσε στον Ολυμπιακό την ηρεμία που θέλει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς από τον "άσσο" του. Ο Δημήτρης ήταν θετικότατος.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου