ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Πρόβλημα με Μιραλάς

Πρόβλημα με Μιραλάς

Μετά τον Χοσέ Χολέμπας και ο Κέβιν Μιραλάς όπως όλα δείχνουν θα χάσει τον αγώνα με την Σκόντα Ξάνθη.
Χωρίς αρκετά από τα βασικά του όπλο κινδυνεύει να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στον κρίσιμο κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη.
Ο Χοσέ Χολέμπας, μετά από κλωτσιά του Γιάννη Μανιάτη, έχει τραυματιστεί στον αστράγαλο και χάνει την επικείμενη συνάντηση.

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ δεν έχει καταφέρει στις τελευταίες προπονήσεις να ακολουθήσει πλήρες πρόγραμμα και η συμμετοχή κρίνεται σε μία κλωστή.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα, σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση, καθώς το πρόβλημα υγείας της μητέρας του, τον ανάγκασε να βρεθεί για πέντε μέρες στην Αργεντινή και όσο να 'ναι δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση από αγωνιστικής πλευράς.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο Κέβιν Μιραλάς, ένιωσε σήμερα ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο δεξιά και αποχώρησε από την προπόνηση. Ο Βέλγος θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία με την συμμετοχή του να κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Πολλά, λοιπόν, τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος για ακόμη μία φορά αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά θα ρίξει στη... μάχη βασικό τον Ντιόγκο.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής (22/1, 17:15) με την Ξάνθη, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Πηγαδίων στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Στο πρόγραμμα της ομάδας εντάχθηκε ο Ιμπαγάσα που επέστρεψε χθες το απόγευμα από την Αργεντινή. Ο Φέισα συνέχισε το έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης που ακολουθεί στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ οι Μόνχε και Χολέμπας ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας. Πρόγραμμα ατομικής προπόνησης ακολούθησε ο Τζιμπούρ.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο δεξιά ο Μιραλάς. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σήμερα το μεσημέρι στο Θεραπευτήριο Metropolitan σε μαγνητική τομογραφία.

Οι ερυθρόλευκοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 15:00 και κατόπιν τα μέλη της αποστολής θα αναχωρήσουν για την Ξάνθη".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου