ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Η επιστροφή του Κάνιο

Η επιστροφή του Κάνιο

19/1/2012
Την πρωϊνή προπόνηση δεν την πρόλαβε ωστόσο ο Αριέλ Ιμπαγάσα που περνάει δύσκολες προσωπικές στιγμές αυτές τις μέρες είναι μαχητής και, εκτός απροόπτου, θα είναι σε θέση να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού και να ταξιδέψει το Σάββατο στην Ξάνθη.

Ο «Κάνιο» είχε προγραμματίσει να πατήσει και πάλι ελληνικό έδαφος περίπου στις 16.00 σήμερα το απόγευμα επιστρέφοντας από την Αργεντινή όπου έκανε ταξίδι-αστραπή για να βρεθεί κοντά στη μητέρα του. Μπορεί να έχασε κάμποσες προπονήσεις ο Αργεντινός ωστόσο αν είναι καλά ψυχολογικά θα είναι σίγουρα στην αποστολή για το κρίσιμο ματς με τη Σκόντα. Αν θυμάστε, είχε παίξει με... μισή προπόνηση κόντρα στη Μαρσέιγ στην πρεμιέρα του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ προερχόμενος από αποχή ενός μηνός λόγω τραυματισμού. 

Θα κάνει συντήρηση λοιπόν αύριο και μεθαύριο και θα είναι κανονικά στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε εφόσον το προσωπικό του ζήτημα δεν επιδεινωθεί και ο παίκτης είναι καλά ψυχολογικά. Μακάρι να είναι έτσι και για τον ίδιο αλλά και για τον Ολυμπιακό αφού η παρουσία του βελτιώνει αισθητά την ομαλή λειτουργία της ομάδας κι αυτό το γνωρίζουν άπαντες. 

www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου