ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Ενδιαφέρον για τον τερματοφύλακα Σέρτζιο

Ενδιαφέρον για τον τερματοφύλακα Σέρτζιο

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ιταλικού Τύπου, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 32χρονου Βραζιλιάνου τερματοφύλακα της Ρόμα, Χούλιο Σέρτζιο. "Έχει γίνει επίσημη πρόταση", επισημαίνουν.
Το "διαζύγιο" με τον Φράνκο Κοστάνσο είναι προ των πυλών και ο Ολυμπιακός ψάχνει εδώ και καιρό για τον αντικαταστάτη του. Οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις τερματοφυλάκων και σύμφωνα με δημοσίευμα του ιταλικού Τύπου, οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για τον 32χρονο (8/11/1978) Βραζιλιάνο γκολκίπερ της Ρόμα, Χούλιο Σέρτζιο.
Μάλιστα, οι Ιταλοί, δεν αναφέρουν απλά πως ο Ολυμπιακός έχει στο μεταγραφικό του στόχαστρο τον έμπειρο πορτιέρο, αλλά επισημαίνουν κιόλας πως οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στους Ρωμαίους για την απόκτηση του Λατινοαμερικανού τερματοφύλακα, με τους ερυθρόλευκους να αναμένουν την απάντηση των "τζιαλορόσι".

Ο Χούλιο Σέρτζιο, βέβαια, πρόσφατα πήγε δανεικός στην Λέτσε, με τους ανθρώπους της Ρόμα να τονίζουν πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει το καλοκαίρι, με την επιστροφή του Βραζιλιάνου γκολκίπερ στην Ρόμα. Οι ερυθρόλευκοι, πάντως, ψάχνουν για τερματοφύλακα τώρα τον χειμώνα, με τους "γείτονες", όμως, να επισημαίνουν πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις (!) για την μεταγραφή του 32χρονου γκολκίπερ.


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου