ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Αποτελεσματα,highlights και τα goal απο τους αγωνες Κυπελου Ελλαδος

Αποτελεσματα,highlights και τα goal απο τους αγωνες Κυπελου Ελλαδος

18/1/2012

                                             

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 2-0


Πρόκριση στους «8» του κυπέλλου Ελλάδος 2011 – 2012 πέτυχε ο ΠΑΟΚ, κερδίζοντας με 2-0 την ΑΕΚ στην «καυτή» Τούμπα. Πλέον, ο δρόμος του «δικεφάλου του βορρά» για τον τελικό της διοργάνωσης είναι ορθάνοιχτος, καθώς ο επόμενος αντίπαλος στα προημιτελικά είναι ο Ατρόμητος σε νοκ-άουτ αγώνα στην Τούμπα και σε ενδεχόμενη πρόκριση στα ημιτελικά περιμένει ένας εκ των Αστέρα Τρίπολης ή Κέρκυρα.
paok 2-0 kypello video 2012Το σκορ άνοιξε στο 33ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Lino. Την παράβαση (φάουλ του Cala στον Lazar) αμφισβήτησαν οι παίκτες, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι δόθηκε κατόπιν υπόδειξης του επόπτη. Το ματς «καθάρισε» στο 54ο λεπτό ο Αθανασιάδης, που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ασυνεννοησία Beleck και Αραμπατζή για να σπρώξει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα.
Γκολ: Lino 33’, Αθανασιάδης 54’
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σταφυλίδης, Cirillo, Μαλεζάς, Etto, Garcia, Lazar, Lino, Φωτάκης, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.
ΑΕΚ: Αραμπατζής, Καράμπελας, Cala, Μανωλάς, Κοντοές, Γεωργέας, Μάκος, Leonardo Guerreiro, Beleck, Σιαλμάς.
Το video με τα highlights από το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 2-0:

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ | Το 1-0 από τον Λίνο από StarVideos
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ | Το 2-0 από τον Αθανασιάδη από StarVideos


Παναθηναϊκός – Δόξα Δράμας 1-0


Μια λαμπάδα στο… μπόι του Κώστα Κατσουράνη θα πρέπει να ανάψουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, καθώς ο έμπειρος μέσος ήταν αυτός που λύτρωσε τους «πράσινους» από το διαφαινόμενο κάζο κόντρα στη Δόξα Δράμας. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τελικά με 1-0 σε εξ αναβολής παιχνίδι της Super League 2011 – 2012 και μείωσε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στον ένα βαθμό.
pao doxa dramas 1-0 video 2012Το «χρυσό» γκολ ήρθε στο 87ο λεπτό όταν ο Leto εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο Seremet απέκρουσε αρχικά το σουτ του Μαυριά και ο Κατσουράνης ήταν στην κατάλληλη θέση στη μικρή περιοχή για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να λυτρώσει την ομάδα του Ferreira.
Γκολ: Κατσουράνης 87’
Οι συνθέσεις:
Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Μαρίνος (Μαυρίας 68′), Bjarsmyr, Κατσουράνης, Vitolo, Zeca, Clayton, Quincy (Καραγκούνης 68′), Leto, Toche (Πετρόπουλος 72′)
Δόξα Δράμας: Seremet, Τριποτσέρης, Βέρτζος (Γελαδάρης 80′), Leandro, Wanderson, Ρούτσης, Μπριλάκης, Σικαλιάς, Ψυχογιός (Abubakari 87′), Wellington (Αραβίδης 70′), Σοϊλέδης
Tο video με τα highlights από το Παναθηναϊκός – Δόξα Δράμας 1-0:




Λεβαδειακός – Άρης 1-1


Δεν ευδοκίμησε το ντεμπούτο του Manuel Machado στον πάγκο του Άρη, καθώς οι «κίτρινοι» έμειναν στο 1-1 με τον Λεβαδειακό στον εξ αναβολής αγώνα για την 4η αγωνιστική της Super League 2011-2012. Ο Άρης κυριάρχησε στον πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε στο σκορ με ωραία ατομική προσπάθεια του Γιαννώτα στο 35ο λεπτό, αλλά η απόδοση των Θεσσαλονικέων έπεσε κατακόρυφα στο δεύτερο ημίχρονο. Μοιραία, ήρθε η ισοφάριση στο 54ο λεπτό με σκόρερ τον Favalli για τον Λεβαδειακό.
levadeiakos-aris-1-1-video 
Για μία ακόμη αναμέτρηση, ο Άρης έχει παράπονα από τη διαιτησία του κ. Κομίνη, ο οποίος απέβαλλε στο 74ο λεπτό τον κεντρικό αμυντικό των φιλοξενούμενων, Νίκο Λαζαρίδη, τη στιγμή που σε αντίστοιχες φάσεις σε άλλα σημεία του αγώνα ερμήνευσε διαφορετικά τον πειθαρχικό έλεγχο που έπρεπε να ασκήσει.
Γκολ: Favalli 54’ – Γιαννώτας 35’
Κόκκινη: Λαζαρίδης 74’ (2η κίτρινη)
Οι συνθέσεις:
Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Tomas (Zaui 79’), Ζησόπουλος, Λισγαράς, Κουτσόπουλος, Κόρμπος, Napoleoni (Subinho 70’), Favalli, Βασιλείου, Popovic (Παπαδόπουλος 66’).
Άρης: Βελλίδης, Neto, Λαζαρίδης, Sancare, Michel, Καζναφέρης (Κατίδης 58’) (Soltani 90’), Καπετάνος, Ubides, Πρίττας, Acosta (Παπαζαχαρίας 78’), Γιαννώτας.
Το video με τα γκολ από το Λεβαδειακός – Άρης 1-1:




 ΞΑΝΘΗ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 1-2

Ο Πανσερραικος πηρε την νικη μεσα στα Πηγαδια
Οι φάσεις και τα γκολ του αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας Ξάνθη - Πανσερραϊκός 1-2: 25' Μαρσελίνιο - 45', 62' Ντα Κόστα



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου