ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Με Στάσιακ και Βασιλακάκη η Ξάνθη

Με Στάσιακ και Βασιλακάκη η Ξάνθη

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο (21/1) η προετοιμασία της Ξάνθης για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (22/1) και ο Μαρίνος Ουζουνίδης συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Στάσιακ και Βασιλακάκη που ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν.
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (22/1) την Ξάνθη στα Πηγάδια για την 18η αγωνιστική της Super League, με τους γηπεδούχους να ολοκληρώνουν το Σάββατο (21/1) την προετοιμασία τους για το παιχνίδι χωρίς να αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε έμφαση σε ασκήσεις τακτικής και στημένες φάσεις και μετά το τέλος του προγράμματος ανακοίνωσε την αποστολή της ακριτικής ομάδας, η οποία αποτελείται από 20 παίκτες, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτή και τους Στάσιακ - Βασιλακάκη που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν. Αναλυτικά η αποστολή της Ξάνθης: Ζοντί Βιβιανί, Δήμος Μπαξεβανίδης, Εντιμάρ Κουριτίμπα, Μάουρο Πόι, Στεφάν Νταρμπιόν, Δημήτρης Σουάνης, Μάρκο Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο Λέιτε, Βαγγέλης Πλατέλλας, Θόδωρος Βασιλακάκης, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Σταύρος Σταθάκης, Πέτρος Μάνταλος, Δημήτρης Κομεσίδης, Σπύρος Βάλλας, Σωτήρης Λυμπερόπουλος, Κώστας Φλίσκας, Βλάσης Καζάκης, Μιχάλ Στάσιακ, Ρικάρντο Ντάνι.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου