ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Preview 18ης αγωνιστικης SUPER LEAGUE

 

Preview 18ης αγωνιστικης SUPER LEAGUE

21/1/2012

 Preview: ΠΑΟΚ-Πανιώνιος 

(19:30, Novasports1)

Preview: ΠΑΟΚ-Πανιώνιος (19:30, Novasports 1)

Να συνεχίσει να εκμεταλλεύεται το καλό …φεγγάρι στην έδρα του θέλει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Πανιώνιο, την ίδια ώρα που θα ευελπιστεί σε γκέλα της ΑΕΚ των χιλίων προβλημάτων ώστε να βρεθεί σε απόσταση αναπνοής από την τρίτη θέση.

Με 16 (!) Έλληνες ανηφόρισε στη Θεσσαλονίκη οι «κυανέρυθροι».

Real time ενημέρωση από το control room του sport-fm.gr. Σέντρα στις 19:30 με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 1.

ΠΑΟΚ

Παρότι ο Λάζλο Μπόλονι στις τελευταίες δοκιμές δεν «επέτρεψε» να φανούν οι προθέσεις του, είναι ξεκάθαρη η διάθεσή του να «φρεσκάρει» την ενδεκάδα για να μην «κλατάρει» η ομάδα από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να δώσει «ανάσες» σε παίκτες όπως ο Λίνο και ο Τσιρίλο στην άμυνα και σε κάποιον/ους εκ των Γκαρσία, Λάζαρ και Φωτάκη μεσοεπιθετικά που έχουν «υπερφορτωθεί» το τελευταίο διάστημα.

Αντίστοιχα, βέβαια, αναμένεται να δοθεί ικανοποιητικός χρόνος συμμετοχής σε πιο νεαρούς ποδοσφαιριστές όπως οι Κατσικάς και Γιάννου, ακόμη-ακόμη και ο 17χρονος (τα κλείνει τον Φεβρουάριο) Πόποβιτς.

Η 20μελής αποστολή: Γλύκος, Κρέσιτς, Αθανασιάδη, Γιάννου, Κατσικάς, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Πόποβιτς, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Τσιρίλο, Έτο, Γκαρσία, Ίβιτς, Λάζαρ, Λίνο, Ρομπέρ, Σνάουτσνερ.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Στον Πανιώνιο έχουν τα δικά τους προβλήματα αλλά δεν το βάζουν κάτω. Με «καπετάνιο» τον Άκη Μάντζιο και μέλη του πληρώματος στην πλειοψηφία τους ελληνόπουλα (μόνοι διαθέσιμοι ξένοι οι Όμο και Αμπντουλάγιεφ) παλεύουν σε κάθε παιχνίδι για το καλύτερο και δεν τα πηγαίνουν άσχημα. Κάθε άλλο.

Έξι απουσίες για τους «κυανέρυθρους» που δεν υπολογίζουν στους τιμωρημένους Σκέμπρι, Κούτσι, Σάμαρη, τον τραυματία Μιλοβάνοβιτς και τους νεοαποκτηθέντες Μενδρινό και Οκόγιε, των οποία τα δελτία δεν εκδόθηκαν εγκαίρως.

Η 18μελής αποστολή: Ρόβας, Κουλουχέρης, Σιόβας, Γουνδουλάκης, Κούρντι, Αναστασόπουλος, Αμπντουλάγιεφ, Ομο, Σταυροθανασσόπουλος, Πετκάκης, Αυλωνίτης, Σιδεράκης, Σταματής, Μπούζας, Ντούνης, Κούρος, Ρόκας, Μιχαηλίδης.

Preview: Εργοτέλης-ΑΕΚ 

(17:15, NovaSports 2)

Preview: Εργοτέλης-ΑΕΚ (17:15, NovaSports 2) 
Με τι μυαλό και τι καρδιά…

Εγκλωβισμένη στο οικονομικό πρόβλημα και με πολλούς από τους παίκτες της έξω (ή μια ανάσα) απ’ την πόρτα, η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να ξεχαστεί στο Ηράκλειο.

Σε έδρα φιλόξενη (δεν έχει χάσει ποτέ) και με κόσμο στο πλευρό τους, οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνουν παρηγοριά και μια νίκη απέναντι στον Εργοτέλη που θα τους κρατήσει όρθιους -τουλάχιστον στις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας.

Παρακολουθήστε σε real time την εξέλιξη του αγώνα από το www.sport-fm.gr.


Εργοτέλης

Να αφήσουν πίσω την ήττα από τον ΠΑΟΚ θέλουν στον Εργοτέλη, καθώς η συνέχεια του πρωταθλήματος είναι αρκετά δύσκολη -με τους Κρητικούς μετά τον «δικέφαλο του Βορρά» να έχουν να αντιμετωπίσουν κατά σειρά την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τον ΟΦΗ.

Για την εντός έδρας αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής, λοιπόν, ο προπονητής του Εργοτέλη, Νίκος Καραγεωργίου, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τζούνιορ, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον τετρακέφαλο και έμεινε εκτός αποστολής.

Από την άλλη, ο Σέρχιο Λεάλ τέθηκε στη διάθεση του Καβαλιώτη τεχνικού, ωστόσο η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη, δεδομένου των ενοχλήσεων που έχει στην κλείδα.

Η αποστολή: Καβουσάκης, Πίρσον, Γιοβάνοβιτς, Χίμπλινγκερ, Φραγκουλάκης, Σαρρής, Τζανακάκης, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Ολίσε, Μπέτο, Χρυσοφάκης, Κυριακίδης, Λεάλ, Κουτσιανικούλης, Κατσικοκέρης, Βίσιο , Μπούντιμιρ, Καρέλης, Χαντί.


AEK

Υπέρβαση των (ήδη ξεπερασμένων) ορίων τους καλούνται να κάνουν για μια ακόμα φορά οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Βλέποντας συμπαίκτες τους να φεύγουν (Γκέντσογλου, Μπερνς), άλλους να ετοιμάζονται (Καράμπελας) και άλλους να το σκέφτονται σοβαρά (Λεονάρντο, Κωνσταντόπουλος, Λαγός), οι «κιτρινόμαυροι» θα προσπαθήσουν να σεβαστούν για μια ακόμα φορά τη φανέλα που φοράνε.

Όσοι, τελοσπάντων, έφτασαν στην Κρήτη… Διότι πέραν των αποχωρήσεων, ο Νίκος Κωστένογλου αναγκάστηκε ν’ αφήσει αρκετούς - και για άλλους λόγους- στην Αθήνα. Έτσι, εκτός της αποστολής που έφτασε (και εισέπραξε ξανά τη στήριξη του κόσμου) στο Ηράκλειο έμεινε ο τιμωρημένος Λεονάρντο, ο κουρασμένος Γεωργέας και οι τραυματίες Μάκος, Γκούντγιονσεν και Εγγλέζου.

Με τα δεδομένα αυτά, λοιπόν, η πιθανότερη ενδεκάδα που θα παραταχθεί στο Παγκρήτιο (πάντα σε σχήμα 4-2-3-1) θα έχει τερματοφύλακα τον Αραμπατζή και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- τους Καράμπελα, Κάλα, Δέλλα και Κοντοέ. Στα χαφ πιθανότατα θα επανεμφανιστεί ο Βάργκας δίπλα στον Καφέ, στην τριάδα μπροστά τους θα είναι οι Σιαλμάς (Κλωναρίδης), Κάρλος και Μπέλεκ, ενώ προωθημένος μάλλον θα είναι ο Λυμπερόπουλος.

Η αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Καφές, Κοντοές, Μανωλάς, Δέλλας, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Λυμπερόπουλος, Μπουγαΐδης, Κλωναρίδης


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
ΒΟΗΘΟΙ: Καρατζίκας (Αθηνών), Τρύφων (Δράμας)

ΓΗΠΕΔΟ: Παγκρήτιο

Προϊστορία

2004-05 Εργοτέλης - ΑΕΚ 0-1
2006-07 Εργοτέλης - ΑΕΚ 0-0
2007-08 Εργοτέλης - ΑΕΚ 1-4
2008-09 Εργοτέλης - ΑΕΚ 1-1
2009-10 Εργοτέλης - ΑΕΚ 2-2
2010-11 Εργοτέλης - ΑΕΚ 2-3


Preview: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15, Novasports 3)

Preview: Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15, Novasports 3)
Στην Τρίπολη ο Αστέρας υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και ψάχνει ένα τρίποντο που θα τον απομακρύνει από τις χαμηλές θέσεις τις βαθμολογίας και παράλληλα θα σπρώξει, πιο χαμηλά σε αυτές, την ομάδα της Ηπείρου.

Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης σε real time από το control room του www.sport-fm.gr.

Αστέρας Τρίπολης:

Το παιχνίδι του πρωταθλήματος δεν έχει καμία σχέση με αυτό πριν από δύο εβδομάδες όταν ο Αστέρας πέτυχε μια άνετη νίκη στα Γιάννινα με σκορ 4-1. Αυτό το ξέρει καλά ο Σάκης Τσιώλης και οι παίκτες του, οι οποίοι με μια νίκη κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα για παραμονή στην κατηγορία.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός είδε τον Μπρέσκα να τίθεται νοκ άουτ στην τελευταία προπόνηση, ενώ εκτός παραμένουν οι τραυματίες, εδώ και καιρό Ροτζέριο, Ορόθκο, Ρούμπιλ. Παράλληλα από τις εξέδρες θα δει το παιχνίδι και ο τιμωρημένος Τσαμπούρης. Αντίθετα κανονικά επιστρέφει ο Ουσέρο, ο οποίος αναμένεται να πάρει θέση βασικού.

Αναλυτικά η αποστολή: Χακόμπο, Μπαντής, Αργυρόπουλος, Φορμίκα, Πιπίνης, Κουρμπέλης, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Χουανίτο, Ουσέρο, Λαδάκης, Αλβάρες, Ράγιος, Έγκον, Χούλι, Σολάκης, Μπακασέτας, Περόνε.

ΠΑΣ Γιάννινα:

Με ένα σορό προβλήματα, ο ΠΑΣ Γιάννινα ταξιδεύει στην Τρίπολη. Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες Φέγκρους, Ανδράλα και Τζημόπουλο, όπως και τους τιμωρημένους Ντε Βινσέντι και Κώτσιο. Ακόμα εκτός αποστολής έμεινε ο Κρίστιαν Νέμεθ, ο οποίος είναι ανέτοιμος.

Το παιχνίδι της Τρίπολης είναι εξαιρετικά σημαντικό για την ομάδα της Ηπείρου καθώς σε περίπτωση νίκη θα πλησιάσει τον Αστέρα, ενώ αντίθετα θα έχει να «ανέβει» ένα βουνό στις υπόλοιπες αγωνιστικές.

Η αποστολή, η οποία αποτελείται από 18 παίκτες: Κηπουρός, Ταμπάσης, Ντάσιος, Πάντος, Βάντερσον, Μιχαήλ, Οικονόμου, Ζαραδούκας, Πατσατζόγλου, Λίλα, Βίλα, Σκούφαλης, Μπεσέρα, Κυριάκος, Τζάνης, Γεωργίου, Γιάκος και Μπακαγιόκο.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου