ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Παραμένει στα... πιτς ο Τζεμπούρ

Παραμένει στα... πιτς ο Τζεμπούρ

Για ακόμη μία προπόνηση ο Ραφίκ Τζεμπούρ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στον αγώνα με την Σκόντα Ξάνθη να κρίνεται αμφίβολη. Τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί του Ιμπαγάσα.
Παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα που ήθελαν τον Τζεμπούρ από την Τετάρτη να είναι ετοιμοπόλεμος, ο παίκτης ακόμα και σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Στο πλαίσιο αυτό, η συμμετοχή του στην κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σκόντα Ξάνθη θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Την ίδια ώρα, πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησε ο Λιούμπομιρ Φέισα, ενώ θεραπεία έκανε ο Βισέντε Μόνχε.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ιμπαγάσα, ο παίκτης επιστρέφει από την Αργεντινή σήμερα (19/1) το απόγευμα και αύριο θα αποφασιστεί το αν είναι σε θέση να προσφέρει στην συνάντηση με τους "ακρίτες".

Να θυμίσουμε ότι, ο λάτιν μέσος, έφυγε την Κυριακή εσπευσμένα για την πατρίδα του, καθώς η μητέρα του αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Κυριακής (22/1, 17:15) με την Ξάνθη, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Πηγαδίων στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Ο Φέισα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ ο Μόνχε ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας. Πρόγραμμα ατομικής προπόνησης ακολούθησε ο Τζεμπούρ.

Από την προπόνηση απουσίασε ο Ιμπαγάσα που έχει άδεια. Ο Αργεντινός μέσος θα επιστρέψει σήμερα το απόγευμα από την πατρίδα του, όπου είχε μεταβεί για προσωπικό λόγο.

Οι ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 10:30".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου