ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Copa del Rey: Real – Barcelona 1-2 (video)


Copa del Rey: Real – Barcelona 1-2 (video)

19/1/2012


Μπορεί η Real να διατηρεί με σχετική άνεση την πρωτοπορία στην Primera Division και να είναι αυτή τη στιγμή το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αποδείχθηκε όμως για μια ακόμη φορά «λίγη» μπροστά στη μεγάλη της αντίπαλο. Η μάχη μεταφέρθηκε αυτή τη φορά στο Copa Del Rey και τη φάση των «8» του θεσμού, με την Barcelona να κερδίζει με 2-1 στο «Santiago Bernabeu» την ομάδα της Μαδρίτης.
 
real-barcelona-1-2-video-kypello-2012Όπως και στον αγώνα πρωταθλήματος, η Real ξεκίνησε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στο παιχνίδι, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 11ο λεπτό με ωραία ατομική ενέργεια του Cristiano Ronaldo. Πέρα από ένα δοκάρι του Benzema, οι Μαδριλένοι είχαν μετρημένες επισκέψεις στα καρέ του Pinto. Η Barcelona απάντησε πάλι με ανατροπή, η οποία έγινε εξ ολοκλήρου στο 2ο ημίχρονο. Στο 49ο λεπτό ο Puyol βρέθηκε αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή και με κεφαλιά μετά από κόρνερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Casillas για το 1-1.
Η ανώτερη Barca συνέχισε να πιέζει και έφτασε στο 1-2 στο 77ο λεπτό, όταν ο Messi έβγαλε την ασίστ για τον Abidal στην πλάτη της άμυνας της Real και ο Γάλλος μπακ πλάσαρε με δεξιοτεχνία για το δεύτερο τέρμα των φιλοξενούμενων. Οι Καταλανοί εκτός από τα γκολ είχαν και δύο δοκάρια με τους Sanchez και Fabregas, ενώ φωνάζουν για τη μη αποβολή του Pepe, που πάτησε εκτός φάσης το χέρι του Messi στο 65ο λεπτό. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί σε μία εβδομάδα στο Camp Nou.
Γκολ: Cristiano Ronaldo 11’ – Puyol 49’, Abidal 77’
Συνθέσεις:
Real: Casillas, Altintop, Ramos, Carvalho, Coentrao, Xabi Alonso, Pepe (Granero 79′), Lass Diara (Ozil 65’), Cristiano, Benzema, Higuaín (Callejon 65’)
Barcelona: Pinto, Alves, Puyol, Piqué, Abidal, Busquets, Xavi (Thiago 85′), Iniesta, Cesc Fabregas (Cuenca 87′), Alexis Sánchez (Adriano 81′), Messi.
Δείτε σε video τα highlights από το Real – Barcelona 1-2 για το Κύπελλο Ισπανίας:



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου