ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Υποκλίνονται στο "Γ. Καραϊσκάκης" οι Τούρκοι

Υποκλίνονται στο "Γ. Καραϊσκάκης" οι Τούρκοι

Τουρκική ιστοσελίδα έκανε αφιέρωμα στις πιο καυτές έδρες συμπεριλαμβάνοντας σε αυτές το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και το αήττητο σερί 29 αγώνων πρωταθλήματος που "τρέχει" ο Ολυμπιακός στο Φαληρικό γήπεδο.
Με κολακευτικά σχόλια αναφέρονται στην Τουρκία για το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και την καυτή έδρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας.
Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα "www.htspor.com" σε αφιέρωμα της συμπεριέλαβε το Φαληρικό γήπεδο στις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης, ορμώμενη από το αήττητο σερί 29 αγώνων πρωταθλήματος που "τρέχει" ο Ολυμπιακός. Στην πρώτη θέση βρίσκονται η Φενέρμπαχτσε και Πόρτο με 32 συνεχόμενα ματς χωρίς ήττα σε εντός έδρας αναμετρήσεις.

"Ο Ολυμπιακός απειλεί το ρεκόρ αυτών των ομάδων έχοντας 29 ματς χωρίς ήττα στην έδρα του", αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα. Είναι χαρακτηριστικό πως στη σχετική κατάταξη οι ερυθρόλευκοι είναι πάνω από τις Μπαρτσελόνα (28), Άντερλεχτ (27) και Μάντσεστερ Σίτι. Τα στατιστικά βγαίνουν αποκλειστικά από την κανονική ροή του πρωταθλήματος και όχι από ενδεχόμενη συμμετοχή σε πλέι οφ.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου