ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Ίβκοβιτς: "Πληρώσαμε την απειρία μας"(video)

Ίβκοβιτς: "Πληρώσαμε την απειρία μας"(video)

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης και την ήττα από την ΤΣΣΚΑ, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τόνισε πως ο Ολυμπιακός πλήρωσε τα λάθη της απειρίας των παικτών του και υποστήριξε πως ενδεχόμενη πρόκριση στα προημιτελικά θα είναι μεγάλη επιτυχία.
Ο Ολυμπιακός πάλεψε απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν βρήκε απαντήσεις απέναντι στην ρωσική ομάδα και εντέλει γνώρισε την ήττα με 78-86 στο ΣΕΦ στην πρεμιέρα του Top - 16.
Στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τόνισε πως ο Ολυμπιακός πλήρωσε τα λάθη της απειρίας των παικτών του και υποστήριξε πως ενδεχόμενη πρόκριση στα προημιτελικά θα είναι μεγάλη επιτυχία.

"Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, το οποίο χάσαμε στις λεπτομέρειες. Δεν είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, τόσο στο πρώτο, όσο και στο τρίτο δεκάλεπτο. Κάναμε ορισμένα σημαντικά λάθη. Είχαμε προβλήματα με φάουλ, καθώς βγάλαμε ενέργεια στο παιχνίδι μας. Ξεκινήσαμε το τρίτο δεκάλεπτο με τρία λάθη, τα οποία μας κόστισαν. Χάσαμε τους τέσσερις πόντους που είχαμε το προβάδισμα και κάπου εκεί χάσαμε πιστεύω και το παιχνίδι. Δεν μπορώ να μάθω στους παίκτες πως να παίζουν άμυνα και πως να κάνουν φάουλ.

Διότι στην τελευταία περίοδο δεν λειτουργήσαμε σωστά στην άμυνα. Δώσαμε πολλές βολές στην ΤΣΣΚΑ. Δεν αναφέρομαι στην διαιτησία, ήταν δικά μας τα λάθη. Χάσαμε δίκαια το παιχνίδι. Πληρώσαμε την απειρία μας. Έπαιξαν ρόλο και οι τραυματισμοί. Ο Σπανούλης είναι μία βδομάδα στην προπόνηση και δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Το TOP-16 ξεκινάει για εμάς την ερχόμενη Πέμπτη κόντρα στην Γαλατά. Αν καταφέρουμε να προκριθούμε στα προημιτελικά, να ξέρετε, πως θα είναι μεγάλη επιτυχία. Έχουμε και τους δύο ξένους, τους οποίους προσπαθούμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Πειραιωτών.


www.olympiacos24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου