ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Δεν το κουνάει ο Αμπντούν!

Δεν το κουνάει ο Αμπντούν!

20/01/2012
Δεν το κουνάει ο Αμπντούν!
«Φρένο» στην φημολογία που αναπτύχθηκε και ήθελε τον Ολυμπιακό να αναζητά τρόπο να απαλλαγεί από τον Τζαμέλ Αμπντούν, έβαλε η ΠΑΕ.

Τις τελευταίες ώρες είναι αρκετά τα σενάρια που θέλουν την διοίκηση του Ολυμπιακού να έχει μία διάθεση… ξεκαθαρίσματος του ρόστερ το οποίο είναι φυσικά σε συνάρτηση και με τις προσθήκες που θα γίνουν.

Το όνομα του Αμπντούν ήταν ένα από αυτά που ακούστηκαν με τα σενάρια που θέλουν τους «ερυθρόλευκους» να έχουν αποφασίσει να παραχωρήσουν τον παίκτη, να πληθαίνουν.

Ωστόσο, η πληροφόρηση μέσα από την ΠΑΕ, έσπευσε να βάλει τα πράγματα σε μία τάξη, τονίζοντας ότι ο Αμπντούν δεν πωλείται αλλά ούτε και υπάρχει διάθεση να παραχωρηθεί δανεικός. Μάλιστα, ξεκαθαρίζεται ότι ο ποδοσφαιριστής είναι στα πλάνα του Βαλβέρδε και διεκδικεί φανέλα βασικού ακόμα και για το ματς με την Ξάνθη.

Ποιός θα θυσιαστεί;

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού αναφέρει ότι είναι πολύ πιθανό να γίνει κίνηση στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ώστε να αποκτηθεί παίκτης για το δεξί άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής. Μάλιστα, είναι γεγονός ότι εξετάζονται περιπτώσεις ακόμα και ξένων παικτών.
Τι σημαίνει αυτό; Ότι ένας εκ των Μόνχε ή Φέισα θα πρέπει να… θυσιαστεί για να «χωρέσει» το νέο μεταγραφικό απόκτημα. Τα ρεπορτάζ από την Σερβία ανέφεραν ότι η Παρτιζάν θέλει τον Φέισα δανεικό μέχρι το καλοκαίρι.
Μέχρι στιγμής πάντως, φαίνεται ότι αν γίνει κάτι και χρειαστεί να φύγει κάποιος από τους παίκτες αυτούς, περισσότερες πιθανότητες να αποχωρήσει έχει ο Μόνχε. Όλα αυτά βέβαια είναι πρώιμα και δεν αποκλείεται τα δεδομένα να αλλάξουν…

 www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου