ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Κλείνει Κάρολ, πάει για χαφάρα!

Κλείνει Κάρολ, πάει για χαφάρα!

20/1/2012
Κλείνει Κάρολ, πάει για χαφάρα!  
 
Όλα δείχνουν ότι ο Ρόι Κάρολ θα ενισχύσει την εστία του Ολυμπιακού, στον οποίο σήμερα θα αποφασίσουν αν θα γίνει κίνηση για τον 35χρονο τερματοφύλακα του ΟΦΗ.

Οι πιθανότητες να αποκτηθεί ο Βορειοιρλανδός είναι αρκετές, όμως υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση για γκολκίπερ που αγωνίζεται στο εξωτερικό ή για κάποιον από την ελληνική αγορά (Χακόμπο ή Ιζάνζ).

Η ρήτρα του Κάρολ φτάνει τα 300.000 ευρώ, όμως φαίνεται να είναι διαπραγματεύσιμή. Την ίδια ώρα, οι Πειραιώτες θέλουν να κάνουν το «μπαμ» και κινούνται για την απόκτηση ενός «δεκαριού» και ενός δεξιού εξτρέμ.

Οι πρωταθλητές φέρονται να ψάχνονται για περιπτώσεις και μη κοινοτικών ποδοσφαιριστών, κάτι που σημαίνει ότι ενδέχεται να αποχωρήσει ως δανεικός ένας ποδοσφαιριστής που πιάνει θέση ξένου στο ρόστερ της ομάδας.

Αυτός ενδέχεται να είναι ο Φέισα, αφού στη Σερβία υποστηρίζουν ότι η Παρτιζάν κινείται για την επιστροφή του παίκτη (που θα πάει να αγωνιστεί εκεί ως δανεικός). «Αστειότητες τα περί παραχώρησής του παίκτη», λένε στην ΠΑΕ.

Στους «ερυθρόλευκους» έχουν προταθεί οι Αργεντινοί Σαντάνα (της Νάπολι) και Πέρεζ (της Μπενφίκα), όμως ο «Γαύρος» γράφει ότι μάνατζερ πρότειναν έναν λάτιν δεξί χαφ. Ωστόσο, δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία της ταυτότητάς του.

Πάντως, στον Ολυμπιακό δεν συζητούν μόνο για μία περίπτωση, αφού θέλουν να είναι καλυμμένοι σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά. Για το «δεκάρι», περισσότερες πιθανότητες έχει ο Απόνιο (της Μάλαγα), τον οποίο αποφάσισε να παραχωρήσει ως δανεικό ο Μανουέλ Πελεγκρίνι.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου