ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012


 Δηλωσεις παικτων

31/3/201

Μάντζαρης: "Πάμε για κάτι καλό"

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης σε δηλώσεις του τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν πάει απλά για να δώσει το "παρών" στο Final - 4, ενώ αναφέρθηκε και για την άμυνα επάνω στον ΜακΚάλεμπ και την ενέργεια που βγάζει όλη η ομάδα στο παρκέ.
Στην πρώτη του χρονιά με τον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μάντζαρης κατάφερε να φτάσει σε ένα Final - 4, αφού προηγουμένως βοήθησε τα μέγιστα για να αποκλείσουν οι ερυθρόλευκοι την Σιένα με 3-1 νίκες στην προημιτελική σειρά της διοργάνωσης.
"Είμαι πολύ χαρούμενος που στην πρώτη μου χρονιά στον Ολυμπιακό πάμε στο Final 4. Εκεί πάμε για το καλύτερο. Έχουμε κάνει την έκπληξη αλλά δεν πάμε εκεί απλώς για να δώσουμε το "παρών". Πάμε για να κάνουμε κάτι καλό…", τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του μετά το ματς ο νεαρός γκαρντ των Πειραιωτών και στη συνέχεια αναφέρθηκε και για την άμυνα επάνω στον ΜακΚάλεμπ και την ενέργεια που βγάζει όλη η ομάδα στο παρκέ:

"Είναι καλός και γρήγορος παίκτης αλλά θεωρώ ότι σε ένα σημείο τον εγκλωβίσαμε. Η Σιένα έχει εμπειρία αλλά εμείς έχουμε ενέργεια και πάθος. Όσο πέρναγε η ώρα εκείνοι έπεφταν και εμείς ανεβαίναμε. Με τέτοια άμυνα δεν φοβόμαστε κανέναν…".

Σλούκας: "Τεράστια επιτυχία"

Ο Κώστας Σλούκας σε δηλώσεις του τόνισε πως αποτελεί τεράστια επιτυχία για τον Ολυμπιακό η πρόκριση στο Final - 4 της Euroleague και ταυτόχρονα έδωσε τα εύσημα στον κόσμο της ομάδας για την συγκλονιστική του παρουσία στις κερκίδες του ΣΕΦ.
Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ του Ολυμπιακού βοήθησε τους Περαιώτες να αποκλείσουν τη Σιένα (30/3, 76-69 και 3-1 στη σειρά)  και χάρηκε με την ψυχή του την επιτυχία της ομάδας του, την οποία και χαρακτήρισε τεράστια. Παράλληλα ο Σλούκας υποστήριξε πως οι οπαδοί των ερυθρολεύκων είναι μεγάλη δύναμη για τον σύλλογο.
"Ήταν μια τεράστια επιτυχία. Δεν το πιστεύαμε αλλά παιχνίδι με παιχνίδι βλέπαμε ότι ήμασταν πιο δυνατοί. Ταυτόχρονα ακολουθήσαμε το πλάνο των προπονητών και τα καταφέραμε. Ο λαός του Ολυμπιακού είναι μεγάλη δύναμη. Όλοι οι παίκτες, όχι μόνο εγώ, δώσαμε το 100% των δυνάμεών μας και κάναμε το καλύτερο μέσα στο γήπεδο. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος", ήταν οι χαρακτηριστικές δηλώσεις του Σλούκα.

Παπανικολάου: "Αυτά δεν περνάνε στο ΣΕΦ!"

Ευτυχισμένος ο Κώστας Παπανικολάου για τη νίκη επί της Σιένα και την πρόκριση στο Final - 4 της Πόλης, τόνισε σε δηλώσεις του μετά το ματς πως οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν ακόμη πιο δυνατά από τους Ιταλούς καθώς ήθελαν να τους δείξουν πως αυτά δεν περνάνε στο ΣΕΦ!
Έξαλλα πανηγύρισε την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final - 4 της Πόλης ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος σε δηλώσεις του μετά το ματς υποστήριξε τα εξής:
"Όταν απέχεις μόλις μία νίκη από το Final 4 και παίζεις στην έδρα σου, κάνεις τα πάντα για να μην φύγει η σειρά. Ξέραμε ότι θα παίξουν δυνατά και αυτοί και έπρεπε να τους δείξουμε ότι αυτά δεν θα περάσουν εδώ… Ήταν καλό για μας ότι ο κόσμος κρατούσε χαμηλούς τόνους.

Ο προπονητής μας στην αρχή της σεζόν έλεγε ότι αυτή η ομάδα θέλουμε να είναι έτοιμη τον Ιανουάριο και έτσι έγινε. Τώρα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα και να τελειώσουμε πρώτοι στην κανονική διάρκεια. Όταν έρθει η ώρα για το Final 4 θα προετοιμαστούμε. Οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουν συνειδητοποιήσει τον σημερινό άθλο, αυτό θα γίνει όταν θα πάμε εκεί".

Πρίντεζης: "Πολύ μεγάλη υπόθεση για αυτή την ομάδα"

Ο Πρίντεζης τόνισε πως η πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final-4 είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για αυτή την ομάδα, ενώ επεσήμανε πως οι ερυθρόλευκοι θα πάνε στην Πόλη να το ευχαριστηθούν.
Οι δηλώσεις του Γιώργου Πρίντεζη για την πρόκριση επί της Σιένα στο Final-4.
Ο Έλληνας φόργουορντ, είπε: "Ήταν πολύ μεγάλη επιτυχία. Η πρόκριση στο φάιναλ φορ είναι πολύ μεγάλη υπόθεση, γι' αυτήν την ομάδα. Θα συμμετάσχω για δεύτερη φορά σ' ένα φάιναλ Φορ, που είναι γιορτή για το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Πάμε να το ευχαριστηθούμε, αφού δεν είμαστε το φαβορί" 

Χάινς: "Έπαιξα για όλους"

Συγκινημένος ο Κάιλ Χάινς για την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final - 4 της Κωνσταντινούπολης, σε δηλώσεις του τόνισε πως έπαιξα για όλους τους συμπαίκτες του, γαι τους οποίος αισθάνεται υπερήφανος.
Με εμφανή τα σημάδια της κούρασης από την υπερπροσπάθεια κόντρα στην Σιένα, αλλά και συγκινημένος για την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Final - 4 της Κωνσταντινούπολης, εμφανίστηκε ο Κάιλ Χάινς στις δηλώσεις του μετά το ματς.
"Κανείς δεν το περίμενε, το θέλαμε πολύ. Πάρα πολύ. Έπαιξα για όλους. Για τους πάντες. Είμαι περήφανος για όλους τους συμπαίκτες μου", υποστήριξε ο Αμερικανός σέντερ, που με 19 πόντους βοήθησε τον Ολυμπιακό να φτάσει στη νίκη με 76-69 κόντρα στην Σιένα (30/3) στο ΣΕΦ, που αυτόματα σήμανε και την πρόκριση του Θρύλου στο Final - 4 της Euroleague.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου