ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Διαψεύδει για Μήτρογλου, Λαζαρίδη ο ΑΠΟΕΛ

Διαψεύδει για Μήτρογλου, Λαζαρίδη ο ΑΠΟΕΛ

31/3/2012

Διαψεύδει για Μήτρογλου, Λαζαρίδη ο ΑΠΟΕΛ
Τις φήμες που ήθελαν τον ΑΠΟΕΛ να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου και του Νίκου Λαζαρίδη διέψευσε ο Πανίκος Χατζηλιασής. Μάλιστα, ο εκπρόσωπος Τύπου της κυπριακής ομάδας τόνισε ότι οι μάνατζερ θέλουν να εκμεταλλευτούν την πορεία που είχε στο Champions League και τα χρήματα που μπήκαν στα ταμεία της τη φετινή σεζόν.

«Δεν είμαστε το σωσίβιο για όσους θέλουν να ξελασπώσουν οικονομικά πάνω στην καμπούρα του ΑΠΟΕΛ. Τα έσοδα του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ιδιαίτερα ελκυστικά για τους εκάστοτε εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών. Με όλη μας την ειλικρίνεια, δεν υπάρχει ίχνος ενδιαφέροντος για τον Μήτρογλου και τον Λαζαρίδη. Όλα αυτά ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας όσων τα έγραψαν και τα ανακυκλώνουν. Το παραμύθι με τον Μήτρογλου είναι παλιό. Ας επινοήσουν κάτι καινούριο, για να είναι πιο πιστευτοί», ανέφερε αρχικά ο Χατζηλιασής στην κυπριακή ιστοσελίδα Balla και συνέχισε:

«Ας αφήσουν στην άκρη τα σάπια. Δεν είμαστε χωριάτες, αφελείς και βλάκες. Μετά την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ οι μάνατζερ αρκετών ποδοσφαιριστών χρησιμοποιούν προκλητικά και αβασάνιστα το όνομα της ομάδας μας για να προβάλλον τους παίκτες τους. Το μόνο που μας απασχολεί είναι το αυριανό ντέρμπι. Η στοχοπροσήλωσή μας είναι αποκλειστικά και μόνο στο πρωτάθλημα».

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου