ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Εκτός αποστολής με Παναιτωλικό οι Ιμπαγάσα - Ντιόγκο

Εκτός αποστολής με Παναιτωλικό οι Ιμπαγάσα - Ντιόγκο

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς της Κυριακής (1/4) με τον Παναιτωλικό, με την προπόνηση του Σαββάτου (31/3) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ιμπαγάσα και Ντιόγκο.
Χωρίς κάποιοι απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό την Κυριακή (1/4) στο Αγρίνιο, για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.
Οι ερυθρόλευκοι γυμνάστηκαν στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη το μεσημέρι (14:00) του Σαββάτου και μετά το πέρας της προπόνησης ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού στην οποία δεν συμπεριέλαβε τους Αριέλ Ιμπαγάσα και Λουίς Ντιόγκο.

Ο Ισπανός τεχνικός πήρε τους εξής 18 ποδοσφαιριστές:

Μέγκιερι, Κάρολ, Τοροσίδη, Μέλμπεργκ, Μοδέστο, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτη, Ορμπάιθ, Φέισα, Μακούν, Φετφατζίδη, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζεμπούρ.

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 14:00 ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για τον αυριανό αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Μέγκιερι, Κάρολ, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Μοδέστο, Μαρκάνο, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φέισα, Μακούν, Φετφατζίδης, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζεμπούρ.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Μόνχε, Ποτουρίδης, Ιμπαγάσα, Δασκαλάκης, Παπάζογλου, Ντιόγκο, θα προπονηθούν την Κυριακη στις 10:30".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου