ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Αμφίβολοι Λο και Ντόρσεϊ ενόψει Σιένα

Αμφίβολοι Λο και Ντόρσεϊ ενόψει Σιένα

Αμφίβολη η συμμετοχή των Λο και Ντόρσεϊ στον 4ο αγώνα της σειράς κόντρα στην Σιένα την Παρασκευή (30/3, 21:45). Επέστρεψε ο Βασιλόπουλος στις προπονήσεις, εντάξει ο Πρίντεζης. Παρουσία Αγγελόπουλου η προπόνηση. Δείτε το βίντεο.
Η ομάδα του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει του κρίσιμου και καθοριστικού αγώνα της Παρασκευής (30/3, 21:45, NET), στον οποίο οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχτούν την Σιένα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στην τέταρτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση της Euroleague. Στο ενδεχόμενο που οι Πειραιώτες κερδίσουν τους Ιταλούς, τότε θα κάνουν το 3-1 στις νίκες και θα πάρουν την πρόκριση για το Final-4 της Κωνσταντινούπολης.
Άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο γνωρίζουν την σημασία του αγώνα, αλλά στον Ολυμπιακό αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να παρουσιαστούν στο παιχνίδι με απώλειες.

Συγκεκριμένα, τόσο ο Έισι Λο, όσο και ο Τζόι Ντόρσεϊ, δεν προπονήθηκαν με την ομάδα στο ΣΕΦ, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ έχει οστικό οίδημα στο γόνατο και νιώθει πόνους στο συγκεκγριμένο σημείο, οπότε ακολούθησε αποθεραπεία. Όσον αφορά τον δυναμικό σέντερ, αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις στη μύτη του, ένα τραύμα το οποίο "κληρονόμησε" ως... σουβενίρ από τον τρίτο ματς κόντρα στη Σιένα.

Η συμμετοχή τους στο παιχνίδι της Παρασκευής (30/3) χαρακτηρίζεται αμφίβολη, αλλά ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα τους περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή, καθώς υπολογίζει και ποντάρει στην παρουσία τους στον αγώνα.

Μέρος της προπόνησης ακολούθησε και ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος είχε γυρίσει το πόδι του στο τρίτο μας της σειράς. Είναι εντάξει όμως, δεν αισθάνεται ενοχλήσεις και θα λάβει κανονικά μέρος στην αναμέτρηση. Στο πρόγραμμα έλαβε κανονικά μέρος και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Την προπόνηση παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος, έχοντας μαζί του τόσο τον Αντιπρόεδρο, Γιώργο Σκινδήλια, όσο και τον Γενικό Διευθυντή της ομάδας, Χρήστο Σταυρόπουλο.

Δείτε βίντεο από την προπόνηση:


 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου