ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Αγγελόπουλος: "Το χαρήκαμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά

Αγγελόπουλος: "Το χαρήκαμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά

Σε πελάγη ευτυχίας και δικαίωσης οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος: "Tο χαρήκαμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά, είτε ως πρόεδροι, είτε ως οπαδοί", είπαν. Δείτε τα βίντεο με τις ατάκες τους.
Δύο ευτυχισμένοι άνθρωποι είναι οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος. Οι "κραυγές" τους για αυτή την μεγάλη επιτυχία αυτής της ομάδας, η οποία πήρε επάξια την πρόκριση της στο Final-4, ακούστηκαν μέχρι την... Πόλη, με τους διοικητικούς ηγέτες των Πειραιωτών να τονίζουν πως "το χαρήκαμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά", με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να τονίζει: "δεν χρειάζεται μεγάλο μπάτζετ για να κάνεις κάτι καλό. Το έχω ξαναπεί".
Για την πρόκριση στο Final-4, είπαν: "Τη νίκη και την πρόκριση είτε ως πρόεδροι είτε ως οπαδοί, την χαρήκαμε περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Ο λόγος είναι απλός για αυτά που έχουμε κάνει τόσα χρόνια, για όλες τις δυσκολίες και για την δυσκολία του επιτεύγματος. Η συνταγή για την πρόκριση στο Φάιναλ-φορ δεν έτυχε αλλά πέτυχε. Αμφιβάλλω αν το πίστευαν πάνω από δέκα άτομα ότι θα φτάσουμε εδώ".

Για τις δηλώσεις του Θανάση Γιαννακόπουλου, τόνισε: "Δεν πρόκειται να σχολιάσω αυτά που έχει πει ο Θανάσης σε αυτή τη βραδιά πρόκρισης. Απαξιώ".

Για το γεγονός ότι το Final-4 γίνεται στην Κωνσταντινούπολη, σχολίασε: "Σίγουρα για έμας έχεις κάποιους συμβολισμούς, γιατί η σχέση της οικογένειάς μας τόσο με το Πατριαρχείο, όσο και με την Κωνσταντινούπολη είναι γνωστή".

Για το αν νιώθουν δικαιωμένοι για αυτή την επιτυχία, δήλωσε: "Ακόμα έχουμε δρόμο μπροστά μας, έχουμε το φάιναλ-φορ αλλά και τους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος".

Για το τι ελπίζουν να κάνει ο Ολυμπιακός στην Κωνσταντινούπολη: "Εμεις πάμε ως αουτσάιντερ. Υπάρχουν τα φαβορί, όπως είναι η ΤΣΣΚΑ και η Μπαρτσελόνα. Είναι μοναδικές στιγμές, ελπίζουμε να ζήσουμε και άλλες σύντομα".

Για το μικρό μπάτζετ, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, επεσήμανε: "Εγώ είχα κάνει μία δήλωση το 2010 στο Παρίσι και είχα πει ότι δεν χρειάζεται μεγάλο μπάτζετ για να κάνεις κάτι καλό όπως έδειξε η Παρτιζάν. Δεν είναι όμως μόνο οικονομικό, είναι θέμα να πιστεύεις στην ομάδα".

Για το μέλλον τους στην ομάδα και αν θα μείνουν στην θέση τους, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος αρχικά σχολίασε: "Δεν ξέρουμε πότε θα γίνουν εκλογές στην Ελλάδα, για το μέλλον μας θα μιλήσουμε άλλη φορά. Θα δούμε", με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να συμπληρώνει: " Όλα είναι ρευστά, αλλά η αγάπη μας για τον ολυμπιακό είναι σταθερή".

Οι δηλώσεις των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου σε βίντεο:












 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου