ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Ίδια ώρα άλλοι στόχοι

Ίδια ώρα άλλοι στόχοι

31/3/2012

Ίδια ώρα άλλοι στόχοι
Στο γεγονός πως όλες οι αναμετρήσεις ξεκινούν την ίδια ώρα (19:00) εξαντλούνται και οι ομοιότητες των περισσότερων αγώνων της 27ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Με σχεδόν όλες τις ομάδες να παλεύουν ακόμη για κάτι σ’ αυτήν τη… ζωή, τα «φώτα» πέφτουν στο ματς του Αγρινίου.

Οι γηπεδούχοι θέλουν νίκη για να συνεχίσουν να ελπίζουν σε παραμονή και παράλληλα θα χαλάσει τα σχέδια του Ολυμπιακού για στέψη, εφόσον διατηρηθεί η αφαίρεση βαθμών του Παναθηναϊκού, που υποδέχεται τον Άρη στο άδειο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής


SKODA Ξάνθη-Δόξα Δράμας (19:00, ΝΕΤ)

Μετά από 8 συνεχόμενες ήττες η ομάδα-μοντέλο του πρώτου γύρου, η SKODA Ξάνθη ψάχνει μια νίκη που θα βάλει τέλος στο καταστροφικό σερί, αλλά και στις αδιανόητες πριν λίγο καιρό σκέψεις πως μπορεί να κινδυνέψει με υποβιβασμό. Οι «Ακρίτες» λογικά θα τα καταφέρουν απέναντι σε μια Δόξα Δράμας που μπορεί να κέρδισε τη συμπάθεια του κόσμου λόγω της προσπάθειάς της, όχι όμως και τους βαθμούς που θα της επέτρεπαν να έχει ελπίδες σωτηρίας.

Παναθηναϊκός-Άρης (19:00, Novasports 2)

Μέσα στο πρωτόγνωρο περιβάλλον που έχει δημιουργήσει η οικονομική «ασφυξία» και η διοικητική κρίση, οι παίκτες του Παναθηναϊκού καλούνται να βρουν κουράγιο προκειμένου να νικήσουν τον Άρη. Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, οι «πράσινοι» δεν θα έχουν ούτε καν τη συμπαράσταση του κόσμου τους λόγω της γνωστής τιμωρίας. Το μόνο καλό για αυτούς και κακό για τους Θεσσαλονικείς, είναι πως οι «κίτρινοι» θα πρέπει να αγωνιστούν προκειμένου να πάρουν τη νίκη που θα τους επιτρέψει να διατηρήσουν κάποιες λίγες ελπίδες για είσοδο στα πλέι-οφ, χωρίς Καστίγιο και Ουμπίντες.

Πανιώνιος-Λεβαδειακός (19:00, novasports.gr)

Να επιστρέψει στις νίκες -ύστερα από την ήττα με 4-2 κόντρα στον Άρη- θέλει ο Πανιώνιος, ο οποίος υποδέχεται, στη Νέα Σμύρνη, τον Λεβαδειακό. Οι «κυανέρυθροι» δεν μπορούν να υπολογίζουν στους Πόγκασιτς και Σκέμπρι, αλλά ο Άκης Μάντζιος είδε τον Αμπντουλάγεφ να ξεπερνά το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και να τίθεται στη διάθεσή του. Στον αντίποδα, οι απουσίες των Βοιωτών είναι πιο σημαντικές, καθώς έχουν συμπληρώσει κάρτες οι Ναπολεόνι, Κόρμπος και Κουτσόπουλος.

Παναιτωλικός-Ολυμπιακός (19:00, Νovasports 3)

Με στόχο να πετύχει την νίκη που θα του εξασφαλίσει και μαθηματικά τον φετινό τίτλο στην Σούπερ Λίγκα, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το 7-2 επί του Αστέρα Τρίπολης χρειάζονται ένα ακόμα «τρίποντο» ανεξάρτητα με το τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός, για να «κλειδώσουν» το πρωτάθλημα. Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν μπορεί να υπολογίζει στον Αριέλ Ιμπαγάσα που έχει ένα οικογενειακό πρόβλημα και αποκλείστηκε από την αποστολή ενώ επίσης εκτός πλάνων του Ισπανού είναι και ο Ντιόγκο.

Από την άλλη μεριά, ο Παναιτωλικός που βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση σε ότι αφορά την παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα, αναζητά το θετικό αποτέλεσμα που θα είναι πολύ… χρήσιμο εν όψει της συνέχειας γνωρίζοντας όμως την δυσκολία του εγχειρήματος. Αγωνιστικά, ο Τάκης Λεμονής δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και μπορεί να καταστρώνει τα πλάνα του υπολογίζοντας όλους τους ποδοσφαιριστές του.

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα (19:00, Novasports 7)

Την απαιτούμενη ώθηση που δίνουν εμφανίσεις και αποτελέσματα όπως το εμφατικό 4-0 επί της Κέρκυρας, ελπίζει ότι θα έχει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Παρά τις απουσίες, οι οποίες κάθε άλλο παρά ασήμαντες δεν θεωρούνται (κυρίως των τιμωρημένων Γκαρσία, Φωτάκη και Μαλεζά, οι οποίοι είναι βασικοί και αναντικατάστατοι) στον «Δικέφαλο του Βορρά» θέλουν να επιστρέψουν στα εντός έδρας αποτελέσματα για να «ζεστάνουν» τον κόσμο εν όψει των πλέι οφ. Οι Ηπειρώτες, που ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη χωρίς τον τραυματία Κώτσιο και τους τιμωρημένους Ντε Βινσέντι, Τζημόπουλος, έχουν αποκτήσει ασφάλεια τεσσάρων πόντων από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά δεν θα ησυχάσουν μέχρι να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την παραμονή.

Εργοτέλης-Ατρόμητος (19:00, Novasports Highlights)

Εργοτέλης και Ατρόμητος μάχονται στο Παγκρήτιο με φόντο το τρίποντο το οποίο εξυπηρετεί για διαφορετικούς λόγους. Οι γηπεδούχοι δεν θέλουν να χάσουν έδαφος στην μάχη της σωτηρίας, ενώ από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται στην τρίτη θέση. Εκτός για τους γηπεδούχους ο Δάρλας, ενώ κανονικά βρίσκεται στην αποστολή ο Μπούντιμιιρ. Από την άλλη πλευρά εκτός για τους «κυανόλευκους» ο Ζουέλα.

Αστέρας Τρ. – ΟΦΗ (19:00, Novasports.gr)

Στην Τρίπολη, Αστέρας και ΟΦΗ, μοιραία, θα έχουν περισσότερο το μυαλό τους στους ημιτελικούς Κυπέλλου Ελλάδας με Ατρόμητο και Ολυμπιακό αντίστοιχα, παρά στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Οι δύο προπονητές θα βρουν την ευκαιρία να μοιράσουν τον χρόνο συμμετοχής τους σε παίκτες που μέχρι σήμερα δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής. Εκτός για τους Αρκάδες οι Πιπίνης, Τσαμπούρης και Ράγιος, ενώ για τον ΟΦΗ δεν ταξίδεψε στην Τρίπολη ο Σίσιτς.

Κέρκυρα-ΑΕΚ (19:00, Novasports 4)

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον και οριακό παιχνίδι διεξάγεται στην Κέρκυρα όπως η τοπική ομάδα φιλοξενεί την ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την παραμονή στην κατηγορία, με τον Τίμο Καβακά στον πάγκο της αντί του Γκράθια και αρκετά αγωνιστικά προβλήματα. Από την άλλη πλευρά, η Ένωση, του Νίκου Κωστένογλου οφείλει να διαχειριστεί πολλά αγωνιστικά θέματα και ειδικά στην αμυντική της γραμμή. Ο τραυματίας Δέλλας και οι τιμωρημένοι Γεωργέας, Μανωλάς και Καράμπελας θα απουσιάζουν, κάτι που σημαίνει ότι οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να καλύψουν τα κενά τους με… αλχημείες.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου