ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Όλα ανοιχτά με Ερνέστο

Όλα ανοιχτά με Ερνέστο 

31/3/2012

Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ερνέστο Βαλβέρδε "καίει" τον κόσμο του Ολυμπιακού, που θέλει να δει να επέρχεται συμφωνία άμεσα και να ξεκινήσει το πλάνο για την ομάδα της αγωνιστικής περιόδου 2012-13 βάσει πάντα της φιλοσοφία που έχει επιβάλει ο Ισπανός προπονητής την τελευταία διετία.

Ο 48χρονος έχει ενημερώσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη ότι θέλει να συζητήσουν το συγκεκριμένο θέμα μετά το τέλος του πρωταθλήματος, αλλά πολύ πιθανό να γίνει αυτή η κουβέντα και μετά την Κυριακή, αν ο Θρύλος κατακτήσει μαθηματικά το πρωτάθλημα σε περίπτωση νίκης επί του Παναιτωλικού.

Οι δύο πλευρές δεν έχουν κουβεντιάσει καμία λεπτομέρεια, αλλά αυτό που θα πρέπει να ξεκαθαριστεί, είναι πως δεν υφίσταται θέμα με το οικονομικό. Από τον Ολυμπιακό λένε πως αν ο προπονητής πει ότι θέλει να μείνει, τότε θα τα βρουν οι δυ πλευρές στα λεφτά, δεν υπάρχει περίπτωση να "σκαλώσει" εκείνη συμφωνία.

Εξάλλου, ο Βαλβέρδε και ο Μαρινάκης συναντήθηκαν την Παρασκευή, με πηγές του συλλόγου να αναφέρουν ότι απλά έφαγαν μαζί, όπως κάνουν κάθε εβδομάδα και ότι δεν συνδέεται αυτή η συνάντηση με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.
 
www.thrylos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου